Wie of wat is webkonijn

Hoi, ik ben Emmy, also know as Webkonijn.

Ik ben een multipotentialist met een heel breed interesseveld. Bijgevolg heb ik ook een grote behoefte aan variatie. Dit zal je ook merken op mijn blog, die groeit namelijk met mij mee. Zo begon ik ooit met het delen van versjes op mijn webstek, dit groeide uit tot wat het nu geworden is.

Tot mijn grote frustratie heb ik geen echte passie op één enkel gebied. Ik ontdek graag nieuwe dingen en ben enorm nieuwsgierig van aard. Ik ben creatief en veelzijdig. Ik vind het heerlijk op nieuwe dingen te leren maar ben ze helaas net zo snel weer beu.

Emmy

Enkele weetjes

Naast het bloggen werk ik voltijds als manager digitaal binnen de toeristische sector. Het digitale aspect is altijd al een onderdeel geweest van mijn carrière maar de sector varieerde. Zo werkte ik eerder in de logistieke sector en de HR sector.

Ik ben getrouwd met mijn eerste grote liefde. Ondertussen deel ik al meer dan de helft van mijn leven met hem. We hebben samen 1 zoontje sinds 2014. Dankzij de kleine man heb ik mijn creatieve drive terug gevonden. Hij is zowat mijn muze.

Aan de hand van de talentkaarten van Luk Dewulf bracht ik – samen met een loopbaancoach – mijn talenten in kaart. Geen betere manier dan het te delen in de vorm van een rijmpje (haal jij mijn talenten eruit?)

Ik ben wie ik ben
En ik doe wat ik doe
Als ik dan niet bezig ben
Dan ben ik gewoon moe

Ik kauw en ik denk
Ik denk en ik kauw
Over alle woorden
Waar ik zoveel van hou

Ik ben wie ik ben
En ik doe wat ik doe
Een heel erg gek idee
Bij mij is geen taboe

Ik knutsel en ik werk
Blink uit als ik dat wens
Als ik met je praat
Zie ik je inner mens

Ik ben wie ik ben
En ik doe wat ik doe
Als ik iets leuks maak
Hoop ik dat ik voldoe

Ik luister en ik praat
Weet dat je mij vertrouwt
Ik ben dan zo gegrepen
Door al wat zich ontvouwt

Wat vind je bij Webkonijn?

  • Leuke DIY projecten voor zowel volwassen als kinderen. Ik ben gek op knutselen en hoop jullie te inspireren.
  • Boekreviews, ik ontdekte nog niet zo lang geleden dat ik een passie heb voor kinderboeken en non fictie.
  • Educatieve ideetjes voor spelletjes vaak met leuke printables.
  • Reviews van speelgoed of andere interessante producten.
  • Persoonlijke artikelen en leuke weetjes, want ik weet altijd wel iets te vertellen.

Je kan me uiteraard ook vinden op social media kanalen zoals Facebook, Instagram en Pinterest. Filmpjes op YouTube zijn voor mij als introvertje toch een brug te ver.

Meer weten? Neem dan contact op met mij.