Contact

Leuk dat je de weg vond naar mijn creatieve webstek. Heb je nog vragen over mijn blog, neem dan zeker contact op via het onderstaande contactformulier.

Schrijven voor webkonijn

Mijn webisite is een persoonlijke blog. Het leven is veel te veelzijdig om voor een specifiek onderwerp te kiezen. Ik groei en verander nog elke dag en dit merk je ook aan de inhoud van mijn teksten.

Heb jij een leuk idee voor een aanvulling? Dan mag je dit altijd laten weten. Zelf eens een blogpost schrijven behoort tot de mogelijkheden, wanneer het bij mij en mijn lezers aansluit. Een vaste rubriek bij webkonijn is uitgesloten, omdat webkonijn mijn persoonlijk verhaal weerspiegelt.

Samenwerkingen

Ik sta open voor samenwerkingen zolang het een meerwaarde heeft voor de webkonijn lezers, mijn doel is dan ook vooral om hen te inspireren over zaken waar ik zelf enthousiast over ben. Er zal altijd melding gemaakt worden dat het om een samenwerking gaat, ik vind dit belangrijk naar de lezers toe.

Wanneer je wil samenwerken, neem zeker contact op met mij met meer informatie over de vorm van de samenwerking en de vergoeding.

Je kan me ook vinden op sociale media kanalen zoals Facebook of Instagram daar mag je mij ook steeds een berichtje sturen.