Huisdecoratie

Huisdecoratie mixen en matchen voor de perfecte stijl 

Wanneer het aankomt op een unieke en persoonlijke sfeer in je huis creëren, draait alles om het vinden van de juiste mix. Het mixen en matchen van verschillende elementen in je huisdecoratie kan de perfecte look opleveren die jouw eigen stempel draagt. In dit artikel ga ik wat dieper in op hoe je verschillende decoratieve elementen kunt combineren tot voor een look die echt de jouwe is.

Niet normaal? boek

Niet normaal? een boekreview

Wanneer we kijken naar de mens achter het gedrag, voorbij een of andere stoornis, merken we dat iedereen zich in die bepaalde situatie perfect normaal gedraagt. Ann Ceurvels en Tania Poppe bouwden hiervoor de BEN-methode en doen dit in hun duo-boek “Niet normaal?” uit de doeken.

Taken werkende moeder

10 tijdsbesparende strategieën voor een georganiseerd huishouden

Als werkende moeder weet ik als geen ander hoe overweldigend en tijdrovend het kan zijn om een huishouden draaiende te houden. De constante stroom van taken lijkt soms eindeloos.

Gelukkig heb ik al een aantal handige trucjes en strategieën ontdekt die mij al een stuk vooruit helpen. Ik deel graag een aantal van deze trucjes met jullie, misschien hebben jullie er ook wel iets aan.