Jagen, verzamelen en opvoeden cover

Jagen, verzamelen en opvoeden

Een eindje geleden liet iemand me weten dat ze het boek “Jagen, verzamelen en opvoeden” aan het lezen was en dat die me volgens haar perfect op het lijf geschreven is. Wat erin staat zou opvallend veel lijken op de manier waarop ik als ouder in het leven sta.

Nieuwsgierig en toch ook een beetje sceptisch begon ik te lezen, niet zeker wat ik ervan zou vinden en of ze wel echt gelijk had.

Huisdecoratie

Huisdecoratie mixen en matchen voor de perfecte stijl 

Wanneer het aankomt op een unieke en persoonlijke sfeer in je huis creëren, draait alles om het vinden van de juiste mix. Het mixen en matchen van verschillende elementen in je huisdecoratie kan de perfecte look opleveren die jouw eigen stempel draagt. In dit artikel ga ik wat dieper in op hoe je verschillende decoratieve elementen kunt combineren tot voor een look die echt de jouwe is.

Niet normaal? boek

Niet normaal? een boekreview

Wanneer we kijken naar de mens achter het gedrag, voorbij een of andere stoornis, merken we dat iedereen zich in die bepaalde situatie perfect normaal gedraagt. Ann Ceurvels en Tania Poppe bouwden hiervoor de BEN-methode en doen dit in hun duo-boek “Niet normaal?” uit de doeken.