Producten

Ik ben begonnen met schrijven toen ik na mijn bevalling een moeilijke periode doormaakte. Het helpt me om met mijn emoties om te gaan en ik hoop er ook andere ouders mee te ondersteunen.

Ik wou met mijn versjes aantonen dat iedereen zowel goede als slechte momenten kent, en dat is zeker ok. Uiteindelijk werd mijn webstekje veel meer dan dat en ben ik onder andere begonnen met mijn creatieve uitspattingen te publiceren. Ondertussen heb ik zoveel zaken die ik ook op andere manieren wil delen.

Prints

Op zoek naar complimentenkaartjes of een ondersteunde boodschap? Misschien wil je wel een webkonijn-versje op een wenskaart voor juf of meester? Voortaan kan je prints of andere productjes laten drukken.

Meer Webkonijn prints

Spreadshirt

Ik heb mijn tekeningen opgeladen op spreadshirt, waardoor je nu kleding en accesoires kunt bestellen in een webkonijn jasje. Persoonlijk vind ik de stickers echt cool.

Webkonijn designs

Pattern guru

Ik heb een ganse periode een fascinatie gehad voor het tekenen van patronen. geinspireerd door ons huisdier, tekende ik leuke hondjes die ook heel mooi staan op accessoires. Wij hebben bijvoorbeeld de toilet bulldog als poster in ons kleinste kamertje hangen.

Pattern guru designs

West-Vloamsch

Webkonijn, Web”keun”, konijn in het West-Vlaams, ook wel gebruikt om aan te geven dat een meisje mooi is. Mijn trui viel bij velen in de smaak, daarom maakte ik een 3-tal West-Vlaamse opschriften voor truien of andere kleding.

West-Vloamsche designs