Disclaimer

Copyright

Alle tekst, inhoud, originele fotografie is eigendom van www.webkonijn.be en mogen niet gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming. Foto’s die op pinterest gepubliceerd worden, zijn wel toegestaan.

Indien je van mening bent dat teksten, afbeeldingen en logo’s, of namen en merken, die gebruikt en vertoond worden op deze website, eigendom zijn van jouw of van jouw bedrijf terwijl dit niet zo of onjuist is vermeldt, stuur mij dan een reactie zodat ik dit kan aanpassen.

Samenwerkingen

Soms ga ik samenwerkingen aan met andere organisaties. Dit kan bijvoorbeeld gaan om product reviews, advertenties of winacties.

Ik schrijf af en toe een review uit eigen beweging over zaken die ik leuk vind. Soms krijg ik ook iets toegestuurd voor een review, dan vermeld ik altijd in mijn teksten dat het om een samenwerking gaat. In een review schrijf ik altijd mijn eigen eerlijk oordeel over het product.

In sommige artikelen wordt er gewerkt met affiliate links. Dit betekent dat als er een verkoop plaats vindt ik hier een klein percentage van ontvang.

Beperkte aansprakelijkheid

De door webkonijn.be aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van webkonijn.be

Reacties

Bezoekers hebben de mogelijkheid een reactie te geven bij geplaatste artikelen. Deze reacties vallen onder de verantwoording van de schrijver, zodat webkonijn.be hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid aanvaardt. Reacties worden behandeld als niet vertrouwelijk en vrij van eigendomsrechten. Het wordt niet gewaardeerd onrechtmatig, bedreigend, lasterlijk, ontuchtig, aanstootgevend, opruiend, pornografisch of godslasterlijk materiaal of enig ander materiaal dat aanleiding zou kunnen geven tot civiele of strafrechtelijke aansprakelijkheid, naar of van deze website te verzenden of daarop openbaar te maken. webkonijn.be behoudt zich het recht reacties naar eigen inzicht te weigeren of in te korten, zonder vermelding van redenen.