Nog even en het is hier weer vaderdag. Als je op zoek bent naar een leuk geschenk en net als mij mannen met juwelen best wel sexy vind, dan heb ik een leuke tip voor je: een mannenarmband, misschien zelfs eentje die matcht met de kinderen?

Een armband voor mannen?

Een armband is een oerteken voor mannelijkheid en overwinning. Krijgers die een armband droegen hadden status verworven bij de Vikings. De dag van vandaag lijkt een armband veel meer iets voor vrouwen te zijn, maar niets is minder waar. Let er maar eens op, zowel jongens als meisjes zijn als kind aangetrokken tot armbanden. En daarbij een armband kan zeker ook mannelijk en stoer zijn!

Klassieke herenarmbanden zijn vaak brede lederen armbanden, al dan niet met metalen bedels of sluitingen. Persoonlijk ben ik meer fan van de kralenarmbanden die je vroeger vaak zag bij de chille surfers. Extra mooi als ze er een paar verschillende samen dragen.

Voor vaderdag

Voor vaderdag wil je natuurlijk wel iets persoonlijker, misschien met een link naar het kind of de band met het kind. Daarom koos ik bij Kaya Sieraden voor een vader-zoon armband met onyx kralen . In beide armbanden liet ik de geboortedatum van de zoon graveren.

Kaya juwelen vader zoon armband in doosje

Op deze manier hebben ze altijd een anker bij zich om aan elkaar te denken. De keuze van de onyx kralen bevat ook nog een extra boodschap: onyx als edelsteen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken, net zoals papa’s dat doen. 

Het idee is om op termijn ook nog een matching moeder-zoon juweel te kopen met tijgeroogkralen.  

Give away

Wil jij ook graag zo’n fantastisch mannenarmband voor je man of papa? Dat kan, ik mag van Kaya namelijk een waardebon van maar liefst 30 euro weggeven.

Wat moet je hiervoor doen?

Laat in een reactie hieronder, op facebook of op instagram weten dat je meedoet en voor wie jij een mooi juweel zou willen kopen. Ik lees graag welk juweel je zou kiezen en waarom.

Daarnaast zou ik het leuk vinden als je:

Deelnemen kan tot en met 10 juni 2023. De dag na afloop verwittig ik de winnaar per mail of een privé bericht via social media , laat dus zeker een geldig e-mail adres achter. Zo niet, wordt een andere winnaar gekozen. Over de uitslag van een give away wordt geen discussies gevoerd.

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

10 Replies to “Een mannenarmband: cadeautip voor vaderdag!

 1. Dag Webkonijn,

  Ik zou dit armband cadeau doen van mijn oudste zoon aan zijn papa voor vaderdag!
  Zo zijn ze nog sterker met elkaar verbonden, met steun, kracht en doorzettingsvermogen.
  Wat een mooi gebaar en houvast naar elkaar toe! X
  SHANA

 2. Mijn vader houdt niet van armbanden helaas. Toch zal ik graag de cadeaubon winnen! Ik zal de oorbellen ‘Creolen ‘Birthstone’ – Verguld’ kiezen. Die zijn prachtig om te dragen op de bruiloft van een goede vriendin!!

 3. Heel graag zou ik de vingerafdrukarmband aan mijn zoon en trotse papa cadeau willen gaan geven voor Vaderdag. Zeker omdat het voor hen niet zo gemakkelijk is gegaan om papa en mama te worden en het dus extra speciaal is.

 4. Dag Webkonijn ik zou armband kiezen voor mijn 2 kleinzonen want helaas heb ik geen papa meer

 5. Mijn man houdt niet van armbanden. Vindt hij niet lekker zitten en zijn niet handig ivm zijn werk. Wel zou ik graag een naamarmband uitzoeken voor mijn dochter. want ze is haar ambandje dat ze had laats verloren.

 6. Ik zou gaan voor de ‘Armband Heren met Tijgeroog Kralen – Bruin’ voor mijn man. Dat zie ik hem wel met trots dragen!

 7. WoW hoe tof!!! Ik gun dit m’n allerliefste papa die het nu heel zwaar heeft met de verzorging van m’n ernstig zieke mama! Wat ben ik trots op hem ❤️ik gun hem deze mooie prijs om eventjes te kunnen genieten ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.