Als echte gamer wil zoonlief alvast een fortnite traktatie voor op school. Acht jaar is dan ook een leeftijd waar je al zelf eens dingen wil beslissen.

Deze creatieve mama heeft niet veel nodig en begon meteen te denken hoe we een leuke fortnite traktatie zouden kunnen maken.

Dropbox

Voor de drop box zocht ik een vierkante kartonnen doos uit waarmee we aan de slag gingen om de fortnite traktatie in te doen.

Wat heb je nodig

Hoe ga je te werk?

  • Snij stukken karton in verstek en kleef deze op de hoeken van de doos. Hiermee creeër je het kist effect.
  • Schilder de doos eerst met gesso, laat drogen. Schilder de doos en nadien helemaal blauw en laat drogen.
  • Schilder “DROP” in het geel op de doos. Of snij de letters zoals ik deed uit geel papier (met de cricut) en kleef deze op de doos.

Fortnite snoepgoed

Voor het snoepgoed ging ik aan de slag met papier en vinyl die ik sneed met mijn cricut joy.

Voor de med kit koos ik fruitella dummies, de chug spash zijn mentos mini rolls, de v-bucks zijn chocolade munten en DJ Marsmallow is uiteraard gemaakt van een marshmellow.

Med kit

Voor de med kit knipte ik uit gewoon wit printer papier rechthoekjes waarin ik de fruitella doosjes inpakte. Deze kleefde ik dicht met heel kleine stukjes plakband. Daarna sneed ik met de cricut het patroon voor de rode vinyl sticker die ik rondom het witte papier kleefde.

Chug spash

De chug splash moet een drankje voorstellen als ik het goed voorheb. Ik knipte hiervoor rechthoekjes uit appelblauw zeegroen papier en kleefde deze rondom de rolletjes. Daarna sneed ik ook weer met de joy een patroontje uit van het woord shug. Het bijkomende kleiner woordje spash was helaas te klein om met de plotter te snijden maar het resultaat mag er wel wezen denk ik.

V-bucks

V-bucks maken was nog het meest eenvoudig. Print v-bucks op wit papier (patroontjes vind je snel via pinterest of google). Knip de rondjes uit en kleef ze met een gewone lijmstift op chocolademunten.

DJ Marshmallow

Voor de DJ marshmallows heb je enkel grote witte marshmallows nodig en een zwarte stift met eetbare inkt. Met deze stift teken je twee kruisjes op de marshmellow, easy peasy.

In elk zakje deden we 1 DJ, 1 med kit, 1 shug splash, een gele ballon en 2 v-bucks. Het zakje werd afgewerkt met een blauw lintje en een geke ballon.

Deze zakjes gingen in de blauwe drop-box doos mee naar school. Het werd een heus succes.

Interesse in meer creatieve ideetjes? Ik deel ze graag met jullie in mijn DIY rubriekje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.