Het negende deel van Dog Man is ondertussen al terug te vinden in de winkelrekken. Wij hebben een Dog Man fan in huis, Misdaad en blaf kon dus niet ontbreken in onze collectie.

Misdaad en blaf

In dit deel van de serie wordt Dog Man ontslagen door de burgemeester nadat hij de tuin gesloopt heeft. Een van de vele ongelukkige gebeurtenissen van Dog Man gedurende de reeks. Gelukkig heeft Kleine Karel een plan, hij zorgt namelijk voor een vermomming van Dog Man, zo wordt Dog Man eventjes Kat Man.

Het leuke aan de graphic novels van Dog Man is dat het niet rechtlijnig is zoals een stripverhaal. Er zijn dus meerdere verhaallijnen die door elkaar lopen en naar elkaar toe werken. Zo volgen we dus ook de gemene opa van Kleine Karel die weer allerhande snode plannetjes aan het beramen is. Wil je weten of het Dog Man lukt om hem tegen te houden, dan raad ik je aan zeker het boek te lezen. Je zal er alvast geen spijt van krijgen.

Dog Man review

Net als de voorbije boeken werd het boek in 1 ruk uitgelezen door zoonlief van zodra het in huis was (tja, je bent fan of je bent het niet natuurlijk). Ik wou het zelf ook niet missen dus ik heb het hem weer laten voorlezen aan mij. *gniffel gniffel

De verhalen zijn leuk om in volgorde te lezen maar doordat je telkens weer het verhaal krijgt van wie Dog Man is, kan je ze ook afzonderlijk lezen gezien elk verhaal een aparte verhaallijn heeft. Net als bij een TV serie heb je wel de rode draad maar mee als je de reeks volledig volgt natuurlijk.

Je leert ook steeds meer Dog Man karakters tekenen want in elk boek staan leuke stappenplannetjes beschreven. Leuk voor de creatieve zielen onder ons! Dit keer was ik ook fan van Happie de broodzak.

Dog Man Happie de broodzak

Op zoek naar meer lees inspiratie, neem dan snel een kijkje bij mijn boekreviews.

*Voor dit artikel heb ik een review exemplaar ontvangen, maar dit heeft geen invloed op de recensie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.