De grote vossenjacht is een onderdeel van de magische mysteries. Het is een boek vol magie, spanning en avontuur.

Magische mysteries

Magische mysteries is een overkoepelende naam voor verhalen van Uitgeverij de fontein die een magisch kantje hebben. Hieronder vind je series terug maar ook losse boeken. Je herkent dit aan de sticker op de voorzijde

De grote vossenjacht is het eerste boek van een serie die onder de Magische mysteries reeks valt.

Bekijk het inkijk exemplaar

Waarover gaat de grote vossenjacht?

De grote vossenjacht is een avontuurlijk boek waarin Liz mag deelnemen aan een TV-programma: de grote vossenjacht. In dit programma maken de deelnemers kans op het nalatenschap van De grote vos, een wereldberoemde illusionist.

Alleen, Liz doet helemaal niet mee om die prijs te winnen, ze heeft een ander doel voor ogen: De grote vos ontmaskeren. De grote vos heeft zijn succes namelijk te danken aan een truc die de vader van Liz heeft uitgevonden.

Een aantal bekende illusies komen aan bod in het boek. Het is aan Liz en de andere kandidaten van de wedstrijd om uit te zoeken hoe deze werken. Als lezer ontdek je op deze manier ook hoe sommige van die trucs in elkaar zitten, boeiend!

GroteVossenjachtInside

De grote vossenjacht kopen

Voor wie is het boek?

De grote vossenjacht is een boek voor kinderen die houden van wat magie en avontuur. Het boek is geschikt voor vlotte lezers vanaf een jaar of negen. Er staan weinig illustraties in het boek en het telt net geen 300 bladzijden. Voor een boekbespreking kan je bij de fontein een powerpoint template downloaden.

Op zoek naar meer lees inspiratie, neem dan snel een kijkje bij mijn boekreviews.

*Voor dit artikel heb ik een review exemplaar ontvangen, maar dit heeft geen invloed op de recensie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.