In mei schreef ik dat ik spijt had dat ik op een bepaald moment geen foto’s wilde nemen. Mede door de spijt dat ik daarvan heb, neem ik nu veel te veel foto’s . Daarnaast  probeer ik er ook voor te zorgen dat ik minstens 1x per jaar heel mooie foto’s laat nemen door een fotograaf.  Herinneringen om eeuwig te koesteren.

Fotoshoot

2017 is het jaar waarin we ons slaapritueel hebben vastgelegd op foto. Dat verliep net als anders, alleen was er een fotograaf aanwezig. Fotograaf Kim Degraeve voelde meteen aan wat we wilden en was in stilte aanwezig, een dame waarbij je je zo op je gemak voelt. Hé, ik heb me zelf omgekleed terwijl ze naast me in de badkamer foto’s nam van Wolf.

Enkele dagen na de shoot kreeg ik een mail dat de foto’s online ter beschikking waren en dat er in de shoot 2 mocht kiezen, daarna kon je nog foto’s bijkopen. In totaal heb ik 7 foto’s gekozen in digitaal formaat.

Voetjes

Foto op Canvas

Via de fotofabriek kreeg ik de kans om een canvas te laten drukken. De keuze van foto was snel gemaakt, uiteraard eentje van de 7 foto’s uit ons slaapritueel. Er was 1 foto van Wolf die er zo uitsprong, deze zou het dus worden.

Via de online editor positioneerde ik de foto mooi op de canvas, ik koos ervoor om de foto te laten overlopen over de randen, persoonlijk vind ik dit mooier dan plots een witte rand te hebben.  Bij het bestellen koos ik er ook voor om 12 kleuren te gebruiken ipv 4 kleuren die als standaard staat ingesteld. Ik heb het idee dat de kleuren dan mooier zouden uitkomen.

Canvas

Al heel snel kreeg ik de canvas al in de bus. Deze staat nu mooi uitgestald in de woonkamer, het ideale eindejaarsgeschenk.

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.