Wat leuk, ik heb een blogmijlpaal bereikt, mijn eerste bloghop is een feit. Een bloghop is een leuke manier om kennis te maken met allerhande bloggers.

Tineke van tot aan de maan en terug nam het initiatief en verzamelde een aantal mama bloggers, waaronder ikzelf, om je mee te nemen in zomerse vakantiesferen en je te overladen met inspiratie en geschenkjes.

Webkonijn in het kort

Ik ben Emmy, al meer dan de helft van mijn leven samen met mijn echtgenoot. Samen hebben wij een schat van een zoontje op de wereld gebracht, mijn grootste bron van inspiratie.

Dat zoontje heeft me al geïnspireerd tot het schrijven van twee gedichtenbundels en ik deel graag mijn ervaringen over mama zijn, uitstapjes met kinderen en leuke knutsels op mijn blog.

Ik blog ook als gastblogger op house of diapers en heb een eindje op met mama uit geblogd. Deze laatste blog bestaat niet meer, daarom besloot ik deze zomer de blogs over uitstapjes van vorig jaar te recycleren omdat er echt fijne ervaringen tussen zaten.

Win een set mijlpaalkaarten “met mama uit”

Ik had eerder al mijlpaalkaarten ontworpen, “eerlijke” mijlpaalkaarten, die je helpen alle momentjes van het ouderschap te omarmen. Benieuwd? Binnenkort mogen jullie een webkonijn shop verwachten waar je ze allemaal zal kunnen vinden.

MetMamaUit

Omdat ik het bloggen over uitstapjes op met mama uit zo leuk vond, kwam ik samen met de eigenaar van de blog op het idee om mijlpaalkaarten te maken rond dit thema. Het idee was om alle eerste uitstapjes in kaart te brengen, want eigenlijk zijn dit best wel grote mijlpalen in het leven van een ouder. Enkele maanden later gingen ze in druk en het allereerste setje geef ik hier weg.

MetMamaUitMijlpaalWat moet je hiervoor doen? Om kans te maken, laat in een reactie hieronder, op facebook of op instagram weten dat je meedoet.

Daarnaast zou ik het leuk vinden (niet verplicht) als je:

 • me ook volgt op facebookof instagram
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doe

Bloghop

Als het goed is, werd je vanop de blog van Marguerita naar hier doorverwezen, tenzij je natuurlijk hier binnen kwam in de hop. Zelf geef ik de fakkel door aan Sylvia. Zij verblijft samen met haar vriend Richard, dochtertje Zoë en kat Muis om en om aan de Costa del Sol en Nederland. Zij neemt je via haar blog a lovely adventure graag mee op reis door het moederschap en deels wonen in het buitenland met de daarbij behorende avonturen en leuke uitstapjes. Bij haar kan je een UV shirt winnen van snapper rock, hop dus maar snel verder voor meer zomerse inspiratie.

Deelnemen kan tot en met 4 augustus 2018. De dag na afloop maak ik de winnaar bekend op site en/of via social media, hierbij gebruik ik enkel de naam van de deelnemer. De winnaar dient zich binnen de 48u te melden. Zo niet, wordt een andere winnaar gekozen. Over de uitslag van een give away wordt geen discussies gevoerd.

27 Replies to “Bloghop zomer, vakantie, uitstapjes en leuke winacties

 1. Erg leuk ontworpen zeg; mijnpijlkaarten zijn helemaal hot maar vaak alleen bij de mijlpijlen te gebruiken in de ontwikkeling van het kind. Hier met een baby van 10 weken nog geen echte uitstapjes gedaan maar die gaan er zeker komen, daarom zouden deze kaarten super zijn!

  Fijne vakantie!!

 2. Wat een leuk idee dat bloghoppen ik had er nog nooit van gehoord 🙂
  Wij zijn ook uit de mijlpaal kaarten gegroeid, onze jongste gaat na de herfstvakantie al naar school. Spannend 🙂

  1. Oh dat is inderdaad heel spannend, dan veranderen ze zo snel vind ik!

   Ps: sommige van de uitstapjesmijlpalen kunnen ook voor grotere kinderen zijn afhankelijk van de situatie vb. theater, kamperen, boot, trein, vliegtuig, logeren, museum, foodtruck festival, festival …

 3. Ooooh super leuke blog, ik gun iemand anders de mijlpaalkaartjes want mijn zoontje kan nog niet lezen. Maar ben wel blij dat ik je heb gevonden!

 4. Wat een leuk idee!! Normaal zijn al die mijlpaalkaarten allemaal hetzelfde, alleen de stijl is anders. Maar dit is echt een thema. Tof zeg!

 5. Wat een mooie blogpost is het geworden! Die uit kaarten zijn leuk zeg, zoiets had ik nog niet eerder gezien!
  Liefs

 6. Ik kom voor het eerst op je blog, door deze Zomerbloghop.
  Ik doe altijd mee als er een bloghop is, is altijd leuk en je maakt weer kennis met veel blogs.
  Graag doe ik mee voor mijn kleinkinderen voor deze Mijlpaalkaarten.
  Ik volg nu op Bloglovin en waag graag een kansje.

 7. Leuk, weer een nieuwe blog ontdekt. Wat een leuke kaartjes, ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje.

 8. Ik kende je nog niet. Ik volg je nu op Instagram en Facebook! Ik word voor het eerst tante, dus een erg leuk kadootje voor mijn zusje in de kraammand. Ik verzamel 10 kadootjes voor elke kraamdag 1. Nu maar duimen dan . Groetjes Claudia!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.