Een geheim verbond tussen moeder een zoon, moet kunnen toch? De Club van Ons, een koesterboek alleen bedoeld voor leden, maakt dit volledig mogelijk. De leden kunnen moeder en zoon zijn, of vader en zoon, moeder een dochter, twee kinderen onderling …

Het boek

Leden van de club van ons kunnen in dit boek, foto’s, brieven, herinneringen, vragen, antwoorden en geheimen aan elkaar kwijt. De enigen lezers zijn de twee clubleden. Dat maakt dit boek extra verbindend. Het is super leuk om in te werken, een beetje zoals ons familiedagboek, maar wat meer voorgekauwd en niet voor het ganse gezin (sorry papa, dat we je in deze buiten sluiten maar we doen je ook wel zo’n boek cadeau).

DeClubVanOnsWat

Ons boek ligt verstopt op een geheime plek die enkel wij tweetjes kennen. Af en toe halen we hem boven en gaan we er samen in schrijven. Mijn creatieve brein begon meteen al een stapje verder te denken. Om het extra geheim te maken, hadden de makers er een slotje kunnen op voorzien (zoals een dagboek) maar dan met 2 sleuteltjes, zo hebben beide clubleden altijd de mogelijkheid om het boek in te kijken.

DeClubVanOnsSamenInvullen

Zoals je ziet in dit voorbeeldje geeft het boek handvaten om te praten met elkaar, over vanalles en nog wat. Voor hen is het extra leuk omdat het niet altijd van een kant moet komen, ze leren ook iets over de andere.

Vos

Het boek werd vormgegeven rond een mooie vos. Misschien gewoon omdat dit een mooi schattig en elegant dier is. Anderzijds vind ik dit best passend bij dit boek:

  • Cammouflage: Vossen zijn sterk in het camoufleren. Je ziet er zelden een, hoewel er veel rondlopen. Dit boek is geheim en moet dus goed gecamoufleerd zijn.
  • Intelligentie: Vossen zijn intelligente dieren die mensen vaak op een dwaalspoor zetten en berekend zijn. Ook in dit boek staan intelligente levenswijsheden.
  • Zorgen voor elkaar: Vossen bevatten met hun scherpe reukzin en snelheid de ideale kracht om hun familie en gezin te beschermen, wat ze ook doen. Net waar de club van ons ook om draait, toch?

Bestel jouw exemplaar van “De club van ons”, je vind hem uiteraard ook bij de lokale boekhandel.

Op zoek naar meer lees inspiratie, neem dan snel een kijkje bij mijn boekreviews.

*Voor dit artikel heb ik een review exemplaar ontvangen, maar dit heeft geen invloed op de recensie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.