Het jaar loopt op zijn einde, net als de creatieve linkparty. Ik heb heel graag samengewerkt met de andere creatieve bloggers en ben vooral Natascha van Mama duizendpoot heel erg dankbaar voor het mooie initiatief.

Inspiratie

Dit jaar deelde ik elke maand een aantal creaties binnen het thema van de linkparty. Op het einde van de maand liet ik me inspireren door de leuke creaties voor een nieuwe creatie. Dit was super leuk om te doen. Deze laatste maand was helaas te druk om nog iets leuks in klei te maken: verhuizen, feestdagen … Ik kon het er niet meer tussen krijgen.

Mijn favorieten

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik geen badge kan uitreiken voor de leukste creaties van december. Hierbij dus mijn favoriete klei-werkjes van deze laatste creatieve linkparty … tumtumtumtum

  • Een regenboog van polymeer klei van Mama Duizendpoot. Prachtig gemaakt, al helemaal wanneer je weet dat polymeer klei zo hard is om mee te werken. Lovenswaardig hoe ze zo’n fijn werkje te voorschijn kan toveren.
  • Potjes met een deksel van klei voor bloemen van ElsaRblog. Dit is gewoon een super leuk upcycling projectje die super handig is omdat je op deze manier de bloemetjes mooi kunt plaatsen. Ik ga dit zeker ook eens maken deze zomer.
  • Superschattige paddenstoel lichthuisjes gemaakt van een bokaal. Deze leukerds werden gemaakt door de knutselzusjes en gedeeld via instagram.

Dit is de laatste creatieve linkparty, ook meteen de laatste die we samen deden. Dit wil niet zeggen dat je geen creatieve uitspattingen meer kunt vinden. Ik blijf leuke dingen met jullie delen, de collega’s ook. Wil je zelf ook iets delen, dan kan je nog steeds bij Mama duizendpoot terecht. Ze zal met haar nieuwe leesbeleving linkparty aantonen dat lezen alles behalve saai is.

Nu al op zoek naar meer creatieve inspiratie? Bekijk dan zeker mijn DIY rubriekje. Ook in 2022 vul ik deze verder aan. Prettig nieuwjaar straks!

One Reply to “Klei, de laatste creatieve linkparty”

  1. Ah, zo lief. Ik vond het ook heel leuk om met jou samen te werken. Ik hoop dat je jouw creativiteit nog zal gaan delen in de linkpartys van ‘Lees beleving’, want je bent een topper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.