Pretpark de poepfabriek is een boek voor kinderen die nog nog midden in de poep- en kaka(humor) fase zitten, maar ook voor iedereen die houdt van weetjes over het menselijk lichaam en een leuk verhaal.

Verhaal

Aan de ene kant is het boek een leuk verhaal over de fabriek van professor Willem Claes pot die net is als ons lijf van binnen. Wat er precies onderzocht wordt in de fabriek is geheim. Op een dat is er iets aan de hand maar de professor wil aan zijn kinderen Pim en Pollie niets lossen. De twee besluiten om zelf op onderzoek uit te gaan.

In de fabriek leren Pim en Pollie alles over de slimme fabriek die net als hun buik is. Uiteindelijk bedenken ze een fantastisch plan waardoor de fabriek open kan blijven De fabriek wordt een pretpark met informatiecentrum! 

In Pretpark de Poepfabriek kunnen de lezers een kijkje nemen in hun eigen buik. Waar blijft het eten als je een hap neemt? Waarom moet je soms vaker naar het toilet als je bang bent?

Informatief

Het verhaal wordt afgewisseld met informatieve stukjes tekst, vragen, raadseltjes, weetjes, tips, grapjes en vooral ook super leuke illustraties die alles te maken hebben met onze spijsvertering en stoelgang. Een gek onderwerp om een boek over te schrijven, maar heel educatief en zinvol. Een onderwerp waar veel kinderen toch plezier aan beleven, hoe gek het ook mag lijken.

Ook benieuwd hoe dit allemaal in elkaar zit? Koop dan jouw exemplaar van pretpark de poepfabriek. Ook verkrijgbaar bij de lokale boekhandel.

Op zoek naar meer lees inspiratie, neem dan snel een kijkje bij mijn boekreviews.

*Voor dit artikel heb ik een review exemplaar ontvangen, maar dit heeft geen invloed op de recensie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.