Ik kreeg een geschenk die eeuwig zal blijven, nog lang nadat ik er niet meer ben: een eigen ster. Als liefhebber van sterren en de maan is dit een fantastisch geschenk.

Ster Dory

Bij deze … meet Dory, een nieuwe blauwe vis aan de hemel. Dory bevindt zich in het sterrenbeeld Vissen.

SterDory

Het sterrenbeeld is het best te zien in november, de maand dat mijn zoon geboren werd. Dit sterrenbeeld heeft de vorm van twee vissen die met de staarten aan een lang koord zijn vastgemaakt. Het koord houdt moeder en zoon bij elkaar terwijl ze aan het zwemmen zijn.

Maar dat is niet de reden waarom mijn man en zoon deze ster gekozen hebben. Ik heb namelijk twee mannen met een goed gevoel voor humor. Dory is een aprilvis, vandaar de datum 1 april. Ze vonden een vergeetachtige blauwe vis een mooie vergelijking met de dame des huizes. Ik ben namelijk een vergeetkous. Omdat Dory een vis is, was de keuze voor het sterrenbeeld voor de hand liggend natuurlijk.

Desondanks, het november – moeder en zoon verhaal dat net ook bij deze mooie ster past, maakt het voor mij nog eens extra speciaal. Het is een geschenk bestaande uit meerdere niveaus.

Sterrenpakket

De ster is gekozen door mijn man en zoon en aan mij toegewijd. Dit maakt het op zich al een super origineel en persoonlijk geschenk. Ik kreeg er ook nog eens het OSR Cadeaupakket bij in de bus: een brief, een certificaat, uitleg over de ster, een sterrenkaart, een glow in de dark ster met de code, en dit allemaal in het thema van Moederdag

Sterrenpakket

Daarnaast kan ik via de One Million Stars browser app, de ster ook bekijken (hoe kom ik anders aan de foto die ik hierboven deelde) en Dory heeft ook een eigen webpagina waar we informatie en foto’s kunnen bijhouden.

Dit is leuk omdat je de pagina volledig kunt aanpassen naar de gelegenheid waarvoor je de ster als cadeau geeft. Bijvoorbeeld bij een groot feest kan je foto’s plaatsen of mensen iets op de pagina laten plaatsen. Wanneer het geschenk dan wordt ontvangen, kunnen de berichten gelezen worden. Mijn zoon zou bijvoorbeeld elk jaar met moederdag de pagina kunnen aanvullen met foto’s van ons of een lieve boodschap, zo blijft dit geschenk steeds groeien. Handig is dan ook wel dat je deze pagina kan beveiligen met een wachtwoord zodat niet iedereen zomaar kan zien wat er op Dory haar pagina staat.

Ik ben in de zevende hemel met mijn ster Dory en ik mag nog iemand blij maken met zo’n persoonlijk geschenk. Ik mag van The online star register namelijk een gift card verloten.

Wat moet je hiervoor doen?

Laat in een reactie hieronder, op facebook of op instagram weten dat je meedoet en voor wie je een ster zou kiezen. Geef ook aan welke kleur van ster je zou kiezen en welke constellatie.

Daarnaast krijg je een extra winkans als je:

Wil je toch al zeker zijn van een mooie ster voor moederdag? Neem dan een kijkje bij het Online star register.

Deelnemen kan tot en met 30 april 2021. De dag na afloop maak ik de winnaar bekend via een privé bericht of e-mail. De winnaar dient zich binnen de 48u te melden. Zo niet, wordt een andere winnaar gekozen. Over de uitslag van een give away wordt geen discussie gevoerd.
*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

5 Replies to “Een ster voor mama, een eeuwig blijvend geschenk met give away

  1. Wat gaaf. Wij doen graag mee. Onze kleine meid kijkt graag naar de sterren en de planeten. Ze is binnenkort jarig en een mooie ster cadeau krijgen is dan wel heel gaaf. Ze is een ’tweeling’, dus uit de constellatie ‘gemini’ zou tof zijn. De kleur…ehm…is regenboog een kleur?

  2. Ik zou kiezen voor een oranje uit de constellatie ‘aries’. Dat is mijn lievelingskleur en mijn zoontje zijn sterrenbeeld. Lijkt me het perfecte geschenk voor zijn andere mama haar moedertjesdag

  3. Superleuk! Mijn zoontje Gabriël is zoals ikzelf erg geïnteresseerd in dit onderwerp! Daarom voor hem: Oranje & Boogschutter 🙂 Liefs

  4. Wat een leuk cadeau. Mijn dochter neemt dit jaar afscheid van de basisschool. Dit zou ik een geweldig cadeau vinden om dit af te sluiten. Ik zou voor dochter Capricornus kiezen en de kleur paars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.