Heb jij je net als ik al eens afgevraagd hoe mensen geld of zelfs een geschenk in een ballon kunnen krijgen. Wel, in deze post geef ik je het antwoord. Zoonlief kreeg voor Sinterklaas namelijk een Stuff-A-Loons snow globe maker station.  Met deze set maak je in no time ballonnen waar iedereen jaloers op is. Leuk voor jezelf maar ook als geschenk.

Wat zijn Stuff-A-Loons?

Wel, ballonnen die je kunt vullen. Dit doe je met een speciaal ontworpen station, een Stuff-A-Loons maker station. Wij hebben de snow globe maker nu in huis dankzij het sinterklaasfeest. Deze is extra speciaal omdat zowel de maker als de inhoud van het pakket helemaal in winterthema is. Je maakt dus er dus een echt winterwonderland mee in een ballon.

Zoonlief vond het echt leuk om de ballonnen te vullen, hij ging er meteen mee aan de slag. Het is echt niet moeilijk om te doen, maar wel een beetje verslavend om eerlijk te zijn.

Stuff-a-loons

Hoe werkt het?

Eerst plaats je een van de 12 speciale doorzichtige ballonnen uit het pakket in de maker en je blaast die op tot aan de rand van de kom. Daarna voeg je allerhande leuke zaken toe aan de ballon zoals isomo bolletjes, confetti, glitter, een leuke prent, misschien een kleine knuffel, … Wees vooral creatief.

Daarna plaats je de stop in de ballon. Let hier op dat je dit voorzichtig doet, duw je te hard, dan loop je het risico dat je deze in de ballon duwt. Het randje van de ballon kan je over de stop klikken. Daarna draai je ook het extra dopje vast en kan je op het pompje de ballon groter pompen. Wij opteerden voor zo’n zo’n 60 pompjes.

Vervolgens maak je de ballon dicht. Dit doe je door onder de dop te draaien met de ballon en deze dan dicht te maken met een herbruikbare clip. Dit vond ik tricky, want we waren wat bang dat de ballon zou ploffen door het draaien, de clipjes gaan niet zo eenvoudig dicht, hier is wat geduld aan de orde.

Beetje lastig om het te lezen en zie je liever hoe het moet, bekijk dan zeker deze video.

Heb je al een gewone Stuff-A-Loons maker station al in huis en wil je toch de wintermagie in een ballon vastleggen? Niet getreurd, je kan ook gewoon het Stuff-A-Loons happy holliday navul pakket aanschaffen.

Ben je op zoek naar meer creatieve inspiratie? Bekijk dan zeker mijn DIY rubriekje.

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.