Feestdagen- en geschenkjesmaand, joepie! Bij ons lag er ook een verrassing voor onze kater klaar hoor, een kattenveertjes funbox. We mogen die lieverd toch niet vergeten? Zeker wanneer ik hem zo zie genieten van de kartonnen dozen of zie rondspringen met de nerf pijltjes van zoonlief.

Wat geef je dan?

De kattenspeeltjes die ik ooit maakte van karton en ander recyclagemateriaal, hebben het ondertussen al lang begeven. Vooral de pluimpjes heb ik nog lang zien rondfladderen in huis.

Van ander speelgoed merk ik dat vooral het kleiner speelgoed van zoonlief erg in trek is, zijn eigen speelgoed blijft eerder links liggen. Merlin speelt namelijk het liefst met de nerfpijltjes want deze kan hij vastklauwen en rondgooien.

Als ik in een dierenwinkel rondsnuffel, heb ik altijd keuzestress bij het kiezen van dierenspeelgoed. Daarom dacht ik dit jaar eens een funbox van kattenveertjes uit te proberen, deze bevat namelijk verschillende speeltjes om de kat uit te dagen en nog eens wat extra informatie en speeltips. Handig voor onwetende kattenouders zoals ik zelf.

Funbox unboxing

Voor Sinterklaas kreeg Merlin dus de kattenveertjes funbox. Samen met hem hebben we die dan ook uitgepakt. Ik denk dat er iets heel erg aantrekkelijks inzat van geur want onze tijger bleef maar rond de doos huppelen en snuffelen, zelfs toen deze nog niet open was.

Ik pakte alles uit voor hem en liet hem vervolgens zelf kiezen waarmee hij ging spelen. De doos bevatte heel erg leuke speeltjes die ik nog nooit in de winkel zag. Het enige ‘bekende’ speeltje was een speelgoedmuisje, daarnaast zaten er ook kattenveertjes in (en dat zijn geen pluimpjes), bonks en matatabi stokjes.

Funbox

Eenmaal alles open was, koos onze tuxedo een van de bonks om mee te spelen, de blauwe. Merk ik daar iets gemeenschappelijks met die nerf pijltjes?

SpelenBonk

En het best van allemaal, hij heeft nog nooit zolang aan een stuk doorgespeeld. Manlief heeft op een gegeven moment de speeltjes weggenomen omdat Merlin teveel in de weg liep. De andere speeltjes zijn iets minder in trek en komen vooral tevoorschijn wanneer de bonks weer eens allemaal onder de zetel terechtgekomen zijn.

Wil jij ook zo’n leuke kattenveertjes funbox voor de feestdagen om geschenk te geven aan je kat of een kattenvriend? Dan heb ik goed nieuws, van kattenveertjes mag ik namelijk een funbox weggeven.

Wat moet je hiervoor doen?

Laat in een reactie hieronder weten of jou kat graag speelt en welk speelgoed van kattenveertjes zijn favoriet zou kunnen worden.

Daarnaast krijg je een extra winkans als je:

Wil je zeker zijn van je kattenveertjes funbox? Dan krijg je bij kattenveerjes alvast 10% korting met de code “Merlin”.

Deelnemen kan tot en met 21 december 2021. De dag na afloop maak ik de winnaar bekend via een privé bericht of e-mail. De winnaar dient zich binnen de 48u te melden. Zo niet, wordt een andere winnaar gekozen. Over de uitslag van een give away wordt geen discussie gevoerd.
*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

14 Replies to “Kattenveertjes funbox: feestdagen voor de kat

 1. We hebben hier in totaal 6 katjes (allemaal ‘aangespoelde’ dutsjes die we hier met veel liefde opvangen)… Zo’n funbox zou een heel leuk pakje onder de kerstboom zijn voor hen

 2. Dit zou leuk zijn voor de kat van mijn schoonzus 🙂
  Geen idee wat de poes het leukste zou vinden want ik ben meer een hondenmens. Dus dan heb ik meteen een kerstgeschenkje voor hen want ik ken er niets van 🙂

 3. Wat leuk! Ik zou dit wel graag willen winnen voor onze oppas, die helemaal idolaat is van haar kat 🙂 Volgens mij is haar favoriete speeltje de bank als krabpaal….
  (als je als Nederlander ook mee kan doen tenminste?)

 4. Ik denk dat ze de matatabi stokjes heel leuk vinden ik heb ooit eens zo’n stokje gehad.
  Ik heb 3 katten die niet jong zijn maar nog steeds erg speels
  Dus ik loot graag mee

  1. Ik doe erg graag mee voor mijn kat Dolly, ze speelt graag, alles wat beweegt , matabi stokjes worden denk ik haar favoriet, Groetjes van Anneliese de Waal

 5. We hebben een hele speelse kat. Geen rol garen blijft bespaard.
  Voor onze kat zal de speelgoedmuis denk ik de favoriet zijn.

 6. Ik loot graag mee voor deze leuke kattenveertjes funbox! Mijn katten vinden het te gek om dingen achterna te zitten dus ik denk dat deze kattenveertjes een groot succes gaan zijn.

  Ik volg jou en Kattenveertjes via Instagram (Truusje26).

 7. Ohh deze zou ik onder de boom leggen voor mijn dochtertje.. we hebben een kitten (zij zegt van haar want ze heeft haar uitgekozen en naam gegeven)

 8. wat leuk! onze kat is nog jong (7 maanden) en nog heel erg speels. eigenlijk vermaakt hij zich met alles. die funbox is echt supergaaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.