Het geheim van de blauwe puistjes (op dinsdag) is het tweede deel van de serie Totale Waanzin. Net als het voorgaande boek, is het weer te gek voor woorden. Net dat maakt deze reeks zo aantrekkelijk.

De vloek van de blauwe puistjes

Net als op maandag, begint de dag van Dex Kandoe weer een beetje gek. Op school doen Dex en zijn klasgenoten doen mee met de finale van het Schoolkampioenschap Bekkentrekken. Ze willen niets liever dan basisschool de Stompneus verslaan.

Alleen, tijdens de tekenles merkt mevrouw Boshut op dat iedereen blauwe vlekken op de portretten schilderde. Dit was blijkbaar ook in werkelijkheid zo. Hoe komen ze nu aan die blauwe puistjes? Wat kunnen ze eraan doen, want de blauwe puistjes zorgen ervoor dat gekke bekken trekken niet zo goed lukt. Totale waanzin dus.

BlauwePuistjes

Wat vonden wij ervan?

Zoonlief had het boek zien liggen en nam het meteen in zijn handen. Nog geen uur later was het al uitgelezen, dit geeft aan dat het best een goed boek moet zijn. Ook voor kinderen die niet graag lezen is het een fijn boek, het helpt dat het een groot lettertype is, niet teveel tekst en een super gek verhaal.

Als volwassene is het eigenlijk ook wel leuk om eens te lezen, maar let op! Dit boek is niet voor volwassenen. Wordt je betrapt, dan moet je een euro betalen aan het dichtsbijzijnde kind.

Niet voor volwassenen

Op zoek naar meer lees inspiratie, neem dan snel een kijkje bij mijn boekreviews.

*Voor dit artikel heb ik een review exemplaar ontvangen, maar dit heeft geen invloed op de recensie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.