Als kind van zijn tijd groeit onze kleine man ook op met digitale middelen. Bijgevolg kent hij, net als de meeste leeftijdsgenoten de Zoete Zusjes van hun filmpjes. Naast hun video kanaal hebben zij ook al enkele boeken waar hun naam op pronkt, waaronder een boek om te koken en bakken.

Zoete zusjes boeken

De boeken worden geschreven door de moeder van de meisjes en gaan over dezelfde soort zaken waar de filmpjes over gaan: telkens nieuwe dingen proberen zoals bakken, koken, knutselen, … Wij kozen het zoete zusjes kook-en bakboek uit omdat zoonlief graag kookt. In het boek van twee jonge meisjes, staan dan ook steevast kindvriendelijke receptjes. Maar denk niet enkel aan ongezonde en zoete dingen, je vind er ook ontbijtjes, drankjes, en lunchreceptjes in terug.

Zoete zusjes kookboek

Wij probeerden de spaghetti (met verse groene pesto), een lekker en gezonde maaltijd. En wat extra leuk is, je tovert hem in no time aan tafel. het boek is heel eenvoudig uitgewerkt zodat ook kinderen zelf aan de slag kunnen hiermee. Dat is nog zo leuk, zeker wanneer je kinderen in huis hebt die graag koken en bakken, graag hun ouders helpen in de keuken of gewoon hun ouders eens willen verrassen.

ZoetezusjesPasta

Voldoende drinken

Bij ons thuis merk ik dat we wat meer zouden moeten drinken. Vaak wordt hier te weinig aandacht aan besteed, maar ja, water is dan ook zo saai en andere zaken zitten al snel vol ongezonde suikers. Gelukkig vond ik in dit boek een recept voor een heerlijke ice tea, heel het gezin is er dol op. Wanneer we een fles maken, is deze in no time leeg.

ZoeteZusjesIceTea

Heb je net als wij receptjes uit het boek geprobeerd? Deel ze dan gerust op sociale media en vergeet de zoete zusjes niet te taggen.

Zoetjezusjesdelen

Naast dit boek, zijn de andere boeken van de meiden ook zeker het bekijken waard.

Op zoek naar meer lees inspiratie, neem dan snel een kijkje bij mijn boekreviews.

*Voor dit artikel heb ik een review exemplaar ontvangen, maar dit heeft geen invloed op de recensie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.