Pokémon-speelgoed blijft gewoon leuk, de Pokémon trainer mission is speelgoed die zorgt voor extra beweging want dat blijft toch een dingetje met al die schermpjes.

Bewegen met Pokémon

Enkele jaren terug waren we al helemaal gek van de Pokémon go app, het interactieve spel waar je al wandelend pikachu, charmander … kunt vangen, trainen en uitdagen in gyms. Heel leuk maar niet altijd even praktisch want op straat lopen terwijl je op je smartphone kijkt is niet altijd even veilig, zeker niet in een drukke buurt en al helemaal niet ideaal wanneer het donker is. Plus laat ons eerlijk zijn, soms heb je als ouder geen tijd of zin om mee op stap te gaan.

Met de Pokémon trainer mission ga je op  missie door je eigen huis. De detector – die je met klittenband aan je hand vast maakt – laat je op zoek gaan naar verschillende Pokémon die je dan moet vangen. Hiervoor moet je aardig wat bewegen: Beweeg naar rechts, stop beide handen in de lucht omhoog, sta stil, verstop je, bukken, …  Speel het spel dus wel op een plek waar je voldoende ruimte hebt of maakt. Ook handig om mee te nemen gezien het toestelletje niet zo groot is.

Missies

Het is de bedoeling van  het spel dat je missies volbrengt, dit kan het vangen zijn van 1 Pokémon of meerdere. In totaal zijn er een 40-tal missies, deze vind je terug op de bijgeleverde trainerkaart. Ideaal om je kind aan het bewegen te krijgen (of om het stiekem zelf te spelen want voor ons is Pokémon toch ook een beetje nostalgie, niet?).

Ben je dus nog op zoek naar een leuk geschenkje voor de komende feestdagen? Da kan ik je de Pokémon trainer mission zeker aanraden! Het is niet al te groot, makkelijk mee te nemen, interactief en zet aan tot fantasie-spel en bewegen. Meer heeft een kind toch echt niet nodig?

Op zoek naar meer speelplezier? neem dan snel een kijkje bij mijn speelgoed reviews.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.