Cadeautjes krijgen is altijd leuk maar soms is het gewoon nog leuker om iemand die het verdient onverwachts eens in de bloemetjes te zetten. Dat deed ik onlangs met twee mensen die soms niet goed genoeg beseffen hoe belangrijk ze wel zijn.

Wie en waarom

Ik bedacht dus dat ik stiekem iemand wilde verrassen met een geschenkje, onverwacht. Zomaar, omdat het kan. Ik besprak met mijn lieve man wie dat zou kunnen zijn, we waren het er unaniem over eens dat ‘oma’ dit wel verdiende omdat ze onze kleine man altijd opvangt.

Niet enkel gaat ze hem elke woensdag halen van school en vangt ze hem dan super op met lekkere maaltijden en heuse verwennerijen. Als we in het weekend eens weg moeten (of willen) zonder zoontje, wanneer zoonlief eens ziek is, kunnen we altijd bellen. Zonder zucht of wat dan ook, is het altijd weer ok. Ze zou zichzelf in 1000 bochten wringen om ons te ondersteunen, geen vraag is haar teveel.

Ook manlief beseft soms niet welke grote steun hij voor me is. Tijdens de zware periode na mijn zwangerschap was hij elke stap van de weg. Wanneer ik nu weer eens in een dipje versukkel (geloof me, dat gebeurt nog wel meer dan me lief is), dan is hij telkens weer mijn rots in de branding. Veel mensen vinden dat in een relatie vanzelfsprekend, mijn partner zelf ook. Eigenlijk is dat niet zo vanzelfsprekend en hij verdient dus ook wel eens een extra bedankje.

In de bloemetjes zetten

In februari vorig jaar mocht mijn man vorig jaar bij Greetz een bloemetje kiezen voor mij. Nu besloot ik via hen de oma van ons zoontje letterlijk in de bloemetjes te zetten door een bos bloemen met een kaartje onverwacht bij haar thuis te laten leveren. Uiteraard zorgde ik wel voor een webkonijn gedicht voor op die kaart.

Helaas was de verrassing geen echte verrassing meer. Ik had om 13:30 die bewuste woensdagmiddag een bericht gekregen dat het pakje geleverd werd. Toen mijn schoonmama die avond zoonlief naar huis kwam brengen (want elke woensdag doet ze dat), zei ze niets over de bloemen. Omdat dit niets voor haar leek, vroeg ik er toch naar maar ze had niets ontvangen en er zat ook geen briefje in de bus. Toen ze thuis kwam, heeft ze meteen bij de buren aangebeld, een heel eind later waren de bloemen wel gelukkig wel terecht. Ze was heel blij met de attentie en zelfs een tikkeltje emotioneel Ik ben uiteraard tevreden dat ze goed terecht zijn gekomen en dat ze blij is.

Bloemetjes

Wat manlief niet wist toen ik een onverwachte verrassing plande voor zijn mama, is dat ik ook hem stiekem een geschenkje zou gaan opsturen. Geen bloemetje, ondanks het feit dat hij ook wel van al dat schoons in huis kan genieten, zou dit toch nog meer voor mij zijn. Ik snuisterde dus op de website tussen de overige verrassingen (wat is het aanbod daar aangegroeid sinds de vorige keer dat ik een bestelling plaatste) en besloot een tof flesje body wash te kiezen voor hem. Ik vond het een origineel iets met dat leuke tekstje op het label.

myman

Give away

Wil je ook graag iemand zomaar in de bloemetjes zetten? Dit is je kans, ik mag van Greetz een waardebon verloten onder de lezers.  

Wat moet je hiervoor doen?

Laat in een reactie hieronder, op facebook of op instagram weten wie je in de bloemetjes zou willen zetten en waarom die persoon dit verdient.

Daarnaast zou ik het leuk vinden (niet verplicht) als je:

Deelnemen kan tot en met 1 november 2019. De dag na afloop maak ik de winnaar bekend via een priv├ę bericht of e-mail. De winnaar dient zich binnen de 48u te melden. Zo niet, wordt een andere winnaar gekozen. Over de uitslag van een give away wordt geen discussies gevoerd.
*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

5 Replies to “Iemand in de bloemetjes zetten, gewoon omdat het kan

  1. O wat leuk zeg! Ik ken wel een aantal mensen die ik in de bloemetjes wil zetten: net als bij jou mijn mama omdat ze elke woensdag Tuur opvangt. En ook op andere dagen heel vaak voor ons klaarstaat. Mijn papa omdat hij zo gigantisch veel gedaan heeft voor onze bouw en dat nu nog steeds doet. En het lief, omdat hij me door dik en dun steunt, zelfs al zaag ik soms keihard en kan ik hem de muren doen oplopen door mijn getwijfel en onzekerheid ­čÖé

  2. Geweldige #ACTIE Ik loot dan ook met veel plezier mee voor mijn moeder. Ik heb al jaren MS en zij komt me 2 keer in de week douchen. Ik werkte in de terminale Paliatieve zorg. Dus ik zei altijd als het ooit zover komt, dan komt mijn directe collega en ik. Dan weet ik dat jullie in goede handen zijn. Nu zijn de rollen omgedraaid!

  3. Ik zou mijn schoonzusje even een bloemetje sturen omdat zij in Belgie woont en wij in Nederland zien we elkaar niet vaak. Door het overlijden van haar zoon heeft het soms best moeilijk dus het zou zo gaaf zijn!

  4. Ik zou graag mijn mama in de bloemetjes zetten. Ze staat altijd klaar om mij en iedereen te helpen, waardoor ze haar zelf soms helemaal vergeet. Dus bij deze waag ik heel graag een kans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.