Februari de valentijnsmaand. De een is er gek op, de ander vind het dan weer een commerciële bedoening.

Vroeger vond ik het een dag als een ander. Waarom extra uitgeven op die dag, terwijl je het net zo goed op een ander – onverwacht – moment zou kunnen doen. Dan is de verrassing des te groter.

Nu we ouders zijn geworden, is dit een ander verhaal. Het leven draait meer dan ooit om het kindje en dat is prima, we hebben bewust gekozen voor een gezin en besteden dus met veel plezier en liefde die aandacht op die manier.

Al moeten we er ons wel bewust voor zijn dat door de dagelijkse routine er minder tijd is voor ‘elkaar’.Stiekem denk ik dat valentijn daarom misschien wel eens zou kunnen uitgevonden zijn, zodat ouders binnen een gezin een ‘reden’ zouden hebben om bewust quality time of zoals wij het noemen ‘oudertijd’ in te plannen.

Dus voortaan doen we er ook aan mee, haha.

Lees ook: Zoutdeeg met liefdevolle kleurtjes voor valentijn

Geschenkjes?

Voor mij zijn cadeautjes niet persé nodig (al vind ik dat stiekem wel leuk hoor), ik geniet graag van wat quality time met de man. Een weekendje weg, een sauna arrangement of gewoon eens lekker gaan eten samen.

Bloemen

Als ik dan toch een geschenkje zou moeten kiezen, dan ga ik voor bloemen. Ik ken weinig tot geen mama’s die niet van bloemen houden. Het zorgt meteen voor zo’n fleurige sfeer in huis.

Heb ik even geluk! Mijn man mocht bij Greetz een boeketje rozen kiezen voor mij. Je vind er mooie boeketjes in alle vormen en maten, in verschillende prijsklasses, aan keuze geen gebrek, aan keuzestress, des te meer.

Het werd een atypisch boeket bettine. Een heel grote speelse bos bloemen met variatie in lengtes en fleurige kleuren. We vonden de vaas ook erg mooi en besloten deze er maar meteen bij te kopen.

Een gigantische doos werd geleverd op het werk van mijn man, net op tijd want hij ging net naar huis vertrekken. Nu staat mijn mooie bloemenweelde reeds te pronken op de tafel, wat fleurig.

Grote doos

Lees ook: Creatieve valentijn geschenkjes voor iedereen

Win

Wil je ook een geliefde verrassen met een bos bloemen voor valentijn? Ik mag van Greetz een waardebon verloten onder de lezers.  

Bettine

Wat moet je daarvoor doen, reageer op mijn social media of hieronder en laat weten wie jij voor Valentijn in de bloemetjes wil zitten.

Deelnemen kan tot en met 11  februari  2018. De dag na afloop maak ik de winnaar bekend op site en/of via social media, hierbij gebruik ik enkel de naam van de deelnemer. De winnaar dient zich binnen de 48u te melden. Zo niet, wordt een andere winnaar gekozen. Over de uitslag van een give away wordt geen discussies gevoerd.

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

5 Replies to “Valentijn, even tijd voor papa en mama

 1. Hoi Emmy, ik ben echt gek van bloemen, vanaf de eerste zon de winterkou doorprikt, vind je elke week een bosje bloemen bij ons thuis. Aangezien mijn man daar zelf nooit aan denkt, zou ik die graag winnen….voor mezelf:-D

 2. Hallo Emmy,
  Heeeel graag zou ik dat prachtige boeket winnen om aan mijn lieve vriend te geven, ik weet dat hij niet van kadootjes krijgen houd, maar ik ben er zeker van dat zelfs hij van de pure schoonheid van bloemen kan genieten .

  Veel liefs
  Daniella xxx

 3. Ik denk dat er een vriendin en mama heel content zullen zijn met zo’n mooie bloem. Cindy verdient dit!
  Zoals je zei, dikwijls weinig tijd voor elkaar, maar vanbinnen bloeit de liefde!

 4. Beste Emmy,

  Mijn moeder wordt morgen geopereerd, en ze zal minstens een weekje in het ziekenhuis moeten verblijven. Zij zou dus zeer blij zijn met zo’n mooi bloemen boeket!

  Lieve groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.