Ik ben jammer genoeg een kei geworden in het verliezen van gepersonaliseerde sieraden. Om heel specifiek te zijn, ik kreeg van mijn man (en zoontje) al twee maal een gepersonaliseerde armband en al evenveel keer ben ik deze verloren. Het doet vooral heel veel pijn als je iets kwijt speelt waar je zoveel emotionele waarde aan hecht.

Een juweel vol liefde

Eigenlijk, heb ik buiten mijn trouwring, niet echt een juweel waar ik echt veel waarde aan hecht. Omdat mijn trouwring vooral duidt op de liefde die mijn man en ik samen delen, wou ik ook heel graag een juweel die verwijst naar de liefde tussen mij en mijn zoontje.

Mijn man had dat goed ingeschat, toen ik tijdens het eerste levensjaar van mijn zoontje een vingerafdruk juweel als geschenk kreeg. Dat was mijn eerste rosé juweeltje, en ik vond rosé toen zo mooi (nog altijd hoor).

Omdat ik deze enkele maanden later niet meer vond, kreeg ik dit jaar (nog niet zo lang geleden zelfs) een nieuw juweel cadeau van hem. Opnieuw een armbandje maar dit keer eentje met de naam van mijn zoontje in braille en zilverkleurig. Op mijn instagram kan je nog mijn supertrotse foto terugvinden.

Juweel Braille

Helaas, deze keer was het niet na enkele maanden, maar gewoon al na enkele weken dat ik die plots niet meer vond. Geen idee hoe of waar ik beide armbandjes ben kwijt gespeeld, stiekem hoop ik nog steeds dat ze ergens in huis liggen en ik die per toeval terug zal vinden.

Derde keer goede keer

Een derde kans tot een mooi gepersonaliseerd juweeltje om de liefde voor mijn zoontje weer te geven, kreeg ik dit keer niet van mijn man maar wel van Kaya sieraden. Hopelijk verknoei ik deze kans niet weer.

Het ideale aan kaya sieraden is dat je op bijna elk juweel een eigen tekst kunt zetten, dit vind ik nu eens super! Ik koos dan ook voor een bredere armband met de laatste zin uit een van mijn eerste versjes, zoontje. Dit is zo betekenisvol.

“Ik heb een boontje voor mijn zoontje”

Eigenlijk wou ik als kind al graag zo’n bangle hebben. Ik heb dit nooit kunnen dragen doordat ik zo’n smalle armen en mini handjes heb. Dit is gewoon super onhandig voor zo’n juweel, het schuift ook hele makkelijk over de hand, met weer extra risico op verliezen.

Kaya biedt de mogelijkheid ook om dergelijke armbanden voor kinderen te bestellen, waardoor er dus kleinere varianten beschikbaar zijn. Dit is nu net de reden waardoor ik dit keer mijn meisjesdroom in vervulling kon laten gaan en eindelijk die lang verwachte bangle in mijn bezit heb.

armband boontje zoontje

Give away

Wil jij ook graag zo’n fantastisch sieraad voor jezelf of een geliefde? Misschien wel het ideale geschenk van de sint of voor kerst? Of gewoon zomaar, tussendoor.  Dat kan, ik mag van Kaya namelijk een waardebon van maar liefst 30 euro weggeven.

Wat moet je hiervoor doen?

Laat in een reactie hieronder, op facebook of op instagram weten dat je meedoet en voor wie jij een mooi juweeltje wil komen.

Daarnaast zou ik het leuk vinden (niet verplicht) als je:

Deelnemen kan tot en met 25 november 2018. De dag na afloop verwittig ik de winnaar per mail of een privé bericht via social media , laat dus zeker een geldig e-mail adres achter. Zo niet, wordt een andere winnaar gekozen. Over de uitslag van een give away wordt geen discussies gevoerd.

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

30 Replies to “Gepersonaliseerd juweel, derde keer goede keer + win

 1. Ik zou graag een gepersonaliseerd juweeltje winnen voor mijn zus, voor als ze weer eens haar armband verliest

 2. Woaw wat een leuk juweeltje! Als ik het geluk zou hebben om te winnen zal het een prachtig cadeautje worden voor iemand die me zeer dierbaar is! Fingers crossed 🙂

 3. Oh, zo jammer dat je de 2 vorige kwijt bent, ik duim dat je ze nog terugvindt! Ik doe graag mee met de winactie, en ik ga egoïstisch zijn, voor mezelf, voor iets dat de liefde tussen mij en mijn 3 zoontjes weergeeft.

 4. Ik zou iets leuks en persoonlijks laten maken voor mijn lieve moeder. Mooi cadeau voor kerst, en ze verdient het om verrast te worden.

 5. Jammer dat jij ze verloren bent! Kan gebeuren . Ik maak ook graag kans op zo’n mooi juweeltje!!! Om aan onze dochter te geven. Ze doet zoveel voor ons!!! Dat vonden wij fantastisch . En dan ook nog haar werk erbij. Niets is haar te veel als wij weer eens slecht ter been zijn. Hopelijk kan ik haar verrassen

 6. Het is een prachtig armbandje met een hartverwarmende tekst!!!
  Graag zou ik deze voor mijn dochter winnen met wie ik ook een warme band heb en een schat van een kleinzoon.

 7. hier grote pechvogel 3 x verloren op mijn werk baal er enorm van.
  nu hoop ik op geluk. dan kunnen mijn dagen niet meer stuk

 8. Ik zou graag het juweeltje winnen voor mezelf. Lijkt me een mooie manier om altijd mijn dochtertje bij me te hebben.

 9. Heeel gaaf! Ik doe graag mee voor mezelf! Ik zou een armband met de namen van mijn kinderen erop.

 10. Ik zou graag een juweeĺtje willen kopen voor mezelf. Ik ben bijna 39 weken zwanger van ons 3e kindje dus we kunnen ons meisje elk moment verwachten. Een mooi sieraad met de namen van mijn 3 dochtertjes erop zou fantastisch zijn

 11. Ik heb al vaker een kijkje in de webshop van Kaya sieraden genomen (de FB pagina heb ik al eerder geliked) Zo veel leuke dingen in de webshop. Mijn dochtertje mag deze maand voor haar A diploma afzwemmen en ze wilde heel graag als cadeau dan gaatjes in haar oren. Hoe leuk als ik haar dan ook zo’n eenhoornsetje kan geven.

 12. oohh wauw, Kaya heeft zoveel moois, ik heb zelf een ketting met namen en geboorte steentjes van de kids, heel blij mee! ik zou deze bon gaan gebruiken voor mijn moeder, lieve oma van onze jongens, zij verdiend na een moeilijke tijd ook wel een mooi sieraad!

 13. Ik hoop dat 3 maal scheepsrecht is! Ik heb al eens een ring gekocht bij Kaya sieraden met geboortestenen en ben daar superenthousiast over. Ik zou wel nog heel graag een medaillon ketting voor mijn dochter willen aanschaffen. Zij had ooit mijn oude, kapotte mediallon gezien en sindsdien wilt zij er ook graag een.
  Dus een shoptegoed van €30,- komt dan al aardig in de richting

 14. Wauw wat is dit een mooi cadeau voor onder de kerstboom. Daar weet ik wel iets heel moois mee te doen. Duimen maar….

 15. Jeetje, je zou bijna denken dat je kaboutertjes in huis hebt die je juwelen steeds weg roven! Hopen dat ze van deze afblijven 😉 Echt naar is dat joh, ik had dat ook een keer met mijn favoriete paar oorbellen, was er op eens eentje weg! Een maand later kwam hij opeens te voorschijn. UIT DE WASMACHINE. Ik stond toch wel raar te kijken, toen mijn favoriete oorbel daar opeens uit rolde! Wie weet vind jij er ook nog wel eentje terug op zo’n rare plek! Maar gelukkig heb je voor nu in ieder geval een nieuwe! Zelf zou ik voor een mooi gepersonaliseerd sieraad voor mijn moeder voor onder de kerstboom gaan!

 16. Wat een mooi juweel, ik zou ook wel graag mijn kleinzoontjes in de vorm van een juweel altijd bij me kunnen dragen!

 17. Doe graag mee voor mijn jongste meid. Helemaal weg van paarden . Zag op de website van Kaya zilveren paarden oorbellen. Deze zou ik voor haar aan willen schaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.