Een cadeauboekje dat je aan iedereen zomaar als geschenk kunt geven. Ik ben zo blij dat jij hier bent is een lief en teder prentenboekje voor volwassenen maar zeker ook voor kinderen.

Ik ben zo blij dat jij er bent

Het leven kan soms zwaar zijn, vol uitdagingen die onoverkomelijk lijken, drukte, vermoeidheid negatieve berichten in het nieuws of je eigen negatieve gedachten …

Liz Climbo biedt met haar prentenboek “Ik ben zo blij dat jij er bent” helende woorden met vertederende dieren illustraties die die woorden prachtig ondersteunen.

Ik ben zo blij dat jij er bent is een heerlijk boekje dat iedereen van elke leeftijd zal aanspreken, echt waar! Ik las het voor aan mijn zoon voor het slapengaan en toen ik vroeg wat hij ervan vond zei hij “ik wordt er rustig van”. Hoe mooi is dat?

Dus ben of ken en je iemand die het wat lastig heeft en een hart onder de riem kan gebruiken heeft, overweeg dit boek als geschenk (ja ook voor jezelf, waarom zou je jezelf geen cadeautje mogen geven?). Want wanneer positiviteit schaars is, biedt dit boek vriendelijke herinneringen dat we ertoe doen.

Benieuwd? Op zoek naar een dierbaar geschenk? Koop Ik ben zo blij dat jij er bent of haal hem gewoon bij je lokale boekhandel.

Op zoek naar meer inspiratie, neem dan snel een kijkje bij mijn boekreviews of Tips en trics.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.