Het snode plan van Rarius is het eerste deel in de nieuwe hilarische boekenserie Kat tegen kwaad. Het is een graphic novel in dezelfde stijl als Dog Man, ook geschreven in stripvorm. Dit zorgt ervoor dat het boek geschikt is voor een ruim publiek en vlot wegleest.

Het snode plan van Rarius

Pelsbeth en Wolfrik zijn echte monsterjagers, alleen loopt het werk in eerste instantie niet zo heel vlot. Hun eerste klus was nogal gek en levert niet bepaald veel op. Wanneer ze hierover zitten te tobben, duikt er in de stad plots een grote draak op. Zal het de twee dappere monsterjagers lukken om de draak te verslaan? Wie is Rarius eigenlijk? en hoe loopt het avontuur af?

Kat Tegen Kwaad Binnenkant

Review

Kat tegen kwaad is een spannend, avontuurlijk, maar ook fantasierijk boek. Door de vorm een ideaal boek voor kinderen die niet zo super graag lezen. Er zijn zeker wel moeilijkere woorden in verwerkt, maar dat valt bij zo’n graphic novel veel minder op. Ik ben alvast van van deze soort boeken.

Eens je erin begint, wil je Kat tegen kwaad wel in 1 ruk uitlezen. Dat heeft mijn zoon ons dan ook zeker laten merken. ’s Avonds begonnen en de dag nadien nog voor hij naar school moest, het einde van het boek gelezen. Dat is duidelijk denk ik dan. Ook voor ouders is dit een leuk boek trouwens, want er zitten best wel wat woordgrapjes in verwerkt.

Ook benieuwd? Koop jouw exemplaar van boekreviews.

*Voor dit artikel heb ik een review exemplaar ontvangen, maar dit heeft geen invloed op de recensie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.