Wij zijn echte dierenliefhebbers, vroeger hadden we een hondje, nu een echte snoezepoes. Creatief zijn we ook, maar dieren tekenen vind ik zelf niet zo eenvoudig. Met het. boekje Kawaii kittens tekenen, teken je in no time een super lief kattenbeest.

Kawaii is cute

Kawaii is Japans voor schattig of lieflijk. Het is ondertussen een gekende stijl geworden die zich kenmerkt door eenvoudige lieflijke personages met grote ogen, of zachter pastel kleuren. Vooral de grote aaibaarheids- en schattigheidsfactor.

Kawaii tekenen kat

Olive Yong, ook gekend als bichi mao, werkte een groot aantal van haar schattige kittens uit in stappenplannetjes zodat ook een niet geoefende tekenaar deze schattige wezentjes kan gaan tekenen. Wij hebben dit getest.

Eerlijk is eerlijk, het lijkt op het eerste zicht erg eenvoudig, maar ik vind het niet zo makkelijk om de verhoudingen helemaal goed te krijgen. Toegegeven, het is heel verslavend en ontspannend. Ook zoonlief neemt het boekje er graag bij en om zich te laten inspireren.

Wanneer ik voldoende geoefend ben, zou ik graag eens proberen een kawaii versie van onze eigen kat Merlin uit te werken. Misschien zelfs in een leuk decortje zoals de schrijfster van dit boek ook doet op haar instagram. Hoe leuk zou dat niet zijn?!

Ik wil ook aan de slag om de purrfecte kawaii kittens te tekenen.

Op zoek naar meer lees inspiratie, neem dan snel een kijkje bij mijn boekreviews.

*Voor dit artikel heb ik een review exemplaar ontvangen, maar dit heeft geen invloed op de recensie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.