Creatief bezig zijn is altijd leuk om even te ontspannen, voor iedereen of je nu jong bent of oud, dik of dun, man of vrouw … Magische lijnen, verrassende dieren is een origineel concept waarmee je door de kleuren even de alledaagse sleur naast je neer kunt leggen en terwijl gewoon iets moois kunt creëren.

Magische lijnen?

Je ziet een blad met enkel lijntjes die voor je ogen lijken te bewegen. Door het inkleuren van deze lange lijn, komt plots een dier tevoorschijn. Zo speciaal en tegelijkertijd ook zo simpel.

Hoe ga je te werk

  • Maak een tekening los uit het boek
  • Begin bovenaan met kleuren tussen de twee lijnen volg al kleurend het gezigzag van de lijnen
  • Beetje per beetje komt een dier tevoorschijn.

Geschenktip: Magische lijnen, verrassende dieren

Onze mening

Wij hebben het in ons gezin allemaal uitgetest en vinden het alle drie leuk om te doen. (weetje: de man kreeg van mij de ezel, ik heb het stiekem voorgeselecteerd).

Magische Lijnen Ezel

Het inkleuren vergt wat concentratie en voor je het weet kan je even alle prikkels loslaten en ga je helemaal op in de tekening.

Elke nieuwe pagina is een ware ontdekking want je weet eigenlijk niet welk dier er tevoorschijn gekleurd zal worden. Of wel? Als je goed oplet wel, want achterin het boek vind je een overzicht van alle 28 dieren die je in het boek magische lijnen, verrassende dieren terug vindt.

Ik twijfel erover om een aantal van deze dieren in te kaderen en te voorzien als leuke wanddecoratie in huis, ik vind het resultaat best wel iets hebben.

Ben je op zoek naar meer creatieve inspiratie? Bekijk dan zeker mijn DIY rubriekje.

*Voor dit artikel heb ik een review exemplaar ontvangen, maar dit heeft geen invloed op de recensie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.