Met vaderdag maakte ik matching t-shirts voor vader en zoon. Het zag er heel leuk uit en ik kreeg er ook wel wat complimentjes over. Helaas was de kwaliteit van die printfolie eigenlijk twee keer niets met als gevolg dat ik de shirtjes na 2x wassen al in de vuilbak mocht gooien. Jammer natuurlijk, vaarwel geschenkje.

Opnieuw maar beter

Daarom besloot ik dus opnieuw matching t-shirts te maken, deze keer gewoon beter. Geen printbare strijkfolie meer maar wel flexfolie, vastgemaakt met een drukpers. Geen print meer maar wel een mooi uitgesneden ontwerp.

Ik zie je al denken: Amai, al dat materiaal aanschaffen voor een matching t-shirt te maken? Neen hoor, ik heb al dat materiaal niet zomaar in huis staan. Ik volgde wel een workshop bij feeërieke en niet voor het eerst.

Workshop

Het is niet de eerste keer dat ik zo’n workshop volg, een eind terug showde ik al super trots al mijn “keun”-trui op mijn instagram account.

Dat was de eerste keer dat ik de sweater weather workshop volgde. Ik was zo onder de indruk dat ik erna ook heel erg getwijfeld heb om mezelf een Silhouette cameo aan te schaffen. Alleen, omwille van mijn groot aantal creatieve hobby’s  en voor die paar keer dat ik iets unieks wil maken op die manier, leek me dat misschien overkill. Daarom besloot ik om gewoon af en toe een workshop te volgen. Zo’n avond onder gelijkgestemden, maakt het des te leuker.

Om er voor zoon- en manlief toch een beetje een verrassing van te maken, koos ik ditmaal wel voor een ander ontwerp. Ons zoontje is in de tussentijd al een paar keer mee gaan sporten met zijn papa, wat hij super tof vind. Zelf vind ik die quality time voor hen ook heel tof, daarom ik besloot om dit wat extra in de kijker te zetten met een matching sport t-shirt. Het resultaat mag er best wezen, vind je ook niet?

Beast

Hebben jullie een silhouette cameo? Gebruiken jullie dit veel en waarvoor?
Op zoek naar meer creatieve inspiratie? Bekijk dan zeker mijn DIY rubriekje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.