Je wil zeker niet ruilen van leven met Joris Hamel. Hij heeft een rot begin van de week achter de rug, een maandag die niemand wil meemaken! En nu is het … Dinsdag, het beloofd de stomste week ooit te worden.

De stomste week ooit

Voor elke dag van de week is er een boek in de reeks. Eerder verscheen al maandag, in het begin van het tweede boek krijg je een korte samenvatting van wat Joris de dag ervoor allemaal heeft moeten doorstaan, lees zeker ook onze maandag-review.

Dinsdag

Het lijkt wel alsof Joris voor het ongeluk is geboren. Op dinsdag wordt Joris namellijk wakker met een klodder kwijl in zijn oog van de hond, en dat toen hij dacht dat het na maandag niet erger kon worden.

dinsdag

Zijn kat is nog steeds vermist (waarschijnlijk is deze ontvoert door aliens), zijn vader is nog belachelijker dan anders, en hij gaat dan ook nog eens viraal op een manier dat niemand viraal wil gaan. Al vindt zijn vader dat niet zo erg, hij vind het namelijk geweldig dat zijn zoon beroemd is.

Joris heeft als doel er om er fantastisch uit te zien voor zijn schoolfoto’s. Wanneer blijkt dat de dag van de schoolfoto valt samen met het de spectaculaire scheikundesuperdag, voel je meteen aan dat het voorbestemd is om slecht af te lopen natuurlijk.  

Net zoals maandag leest deze graphic novel van de dinsdag vrij vlot, dat bewijst mijn zoon die in 1-2-3 dit boek uitgelezen heeft. Om het met zijn woorden te zeggen: “Het is een leuk boek over een bully die een filmpje van Joris online zetten en hem altijd uitlacht. Wanneer kan ik woensdag lezen?“

bijna woensdag

Zijn jullie ook al benieuwd naar hoe de woensdag er voor Joris uit zal zien?

Op zoek naar meer lees inspiratie, neem dan snel een kijkje bij mijn boekreviews.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.