Eerlijk ouderschap is ook toegeven dat je jezelf misschien toch wat teveel verwaarloosd hebt. Zo moet ik met schaamrood op mijn wangen vertellen dat ik tot voor de zomer nog steeds de pyjama’s droeg die ik kocht voor in het ziekenhuis na mijn bevalling. Ja, mijn zoon wordt dit jaar vijf.

Post partum pyjama’s

Toen ik zwanger was, besefte ik dat ik na mijn bevalling losse, comfortabele pyjama’s zou nodig hebben. Ik heb die dan ook gekocht toen ik al een dikke buik had, zo zou ik er zeker inpassen. Ondertussen zijn we bijna vijf jaar verder en draag ik die nog steeds. Dat die pyjama’s niet zo elegant zijn en inmiddels wel min of meer vodjes met overal vlekken op of gaatjes in geworden zijn, daar kan je je waarschijnlijk wel iets bij gaan voorstellen.

Ik heb veel slaap nodig. Ik slaap dan ook best veel en bedacht tijdens mijn laatste opruimsessie kort voor de zomer dat het wel eens tijd mocht gaan worden om wat nieuwe pyjama’s aan te schaffen en die oude buiten te bonjouren. Deze keer koos ik liefst ook wel eentje die naast comfortabel ook elegant en vrouwelijk is. Dit komt ten goede van mijn zelfvertrouwen maar volgens mij ook voor mijn relatie. Nu we toch eerlijk zijn, die relatie zou eigenlijk ook een extra investering kunnen gebruiken want onze maandelijkse date-dagen werden deze zomer een beetje teveel verwaarloosd.

Winter shoplog

Deze zomer kocht ik dus al een 3-tal nieuwe zomer pyjama’s. Nu het huis weer wat op orde komt na de verbouwingen en het ook al terug een beetje frisser aan het worden is, vond ik dit het ideale moment om te gaan shoppen voor een winter pyjama. Ik gebruikte de handige mix and match tool van Hunkemöller om mijn ideale ‘jamie (zoals wij dit thuis noemen) samen te stellen. Uiteindelijk vertrok ik met het idee van een – in mijn ogen – ideale pyjama naar de winkel.

pyjama selfie

Toen ik die stoere pyjama aanhad, vond ik hem toch maar niets. Hij viel een pak wijder dan verwacht, waardoor ik verder ging snuisteren. Uiteindelijk koos ik iets helemaal anders maar ik ben zo tevreden met mijn sexy pyjama aankoop.

Pyjama's velours
Ik koos voor een topje en een shortje uit de velvet collectie. Ik vind dat velours zo’n mooie winterse uitstraling heeft. Ik combineerde met zachte antislip pantoffelsokken voor een warm gevoel ’s avonds op de bank en een slaapmasker. Die laatste gebruik ik vaak wel eens wanneer ik hoofdpijn heb.
Pyjama's met longsleeve
Ik combineerde het shortje ook met een longsleeve truitje voor een comfy winters gevoel tijdens de koudere dagen

Ik ben benieuwd, kopen jullie frequent een nieuwe pyjama voor jezelf of hecht je daar niet zoveel belang aan?

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

2 Replies to “Vaarwel postpartum pyjama’s, welkom elegantie

  1. Oh die zien er leuk uit 🙂 Ik moet ook dringend eens een keertje nieuwe pyjama’s gaan kopen dus misschien breng ik ook wel eens een bezoekje aan Hunkemöller hiervoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.