Sommige boeken moet je gewoon in huis hebben, wat de weg mij vertelde is zo’n must have prentenboek. Eentje om te koesteren en bij te houden.

Het thema in dit boek is heel eenvoudig: waar brengt de weg van het leven je heen? Welke weg moet je nemen? Wat als je de verkeerde afslag neemt? Dit boek biedt een antwoord op al die vragen, eenvoudig en tegelijk geruststellend.

Wat de weg mij vertelde moedigt lezers van alle leeftijden aan om nooit op te geven. Maak fouten, leer ervan maar kies altijd de weg van vriendelijkheid. Zie het leven als een grote reis, en weet dat ieders weg anders is.

Loop door

Het leven is niet altijd eenvoudig of eerlijk. Vroeg of laat wordt iedereen geconfronteerd met moeilijke momenten maar met de juiste portie moed en doorzettingsvermogen lukt het wel. Vertrouw erop dat de weg speciaal voor jou gemaakt is en jou zal sturen en ondersteunen.

Een mooie boodschap in een prentenboek voor kinderen vanaf 4 jaar maar ook zo inspirerend voor volwassenen. Een mooi geschenk voor iemand die je graag een hart onder de riem wil steken of gewoon graag ziet. Een boek om te koesteren.

Deze must have in huishalen kan zeker. Koop Wat de weg mij vertelde of haal hem gewoon bij je lokale boekhandel.

Op zoek naar meer lees inspiratie, neem dan snel een kijkje bij mijn boekreviews.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.