Weerwolfraket, dit nieuwe boekje in de reeks van Dolfje Weerwolfje is dé feesttitel van 2021. Dit jaar is het namelijk een volle maan feest want Dolfje Weerwolfje bestaat maar liefst 25 jaar. Kan je het geloven, zo lang al?! De kleine schattige weerwolf is ondertussen een vaste waarde in kinderboekenland geworden, hij verveelt nooit.

Dolfje Weerwolfje

Dolfje is geadopteerd door een familie nadat zijn familie hem in de steek gelaten heeft. Dolfje is eigenlijk een gewone jongen … maar bij volle maan, verandert hij voor 3 nachten in een weerwolf. Een mooie witte weerwolf met een brilletje.

Zijn adoptiefamilie kent zijn geheim maar accepteren hem perfect zoals hij is. En samen beleven ze leuke avonturen.

De boekenreeks van Dolfje Weerwolfje is een echte must-have klassieker, de boekjes blijven spannend en leuk.

Weerwolfraket

Dolfje en Noura gaan op zoek naar Leo’s gele ballon. Ze ondernemen de reis met Leo’s zelfgemaakte weerwolfraket. Tot hun verbazing komen ze op een wonderlijke plek terecht met grote paddestoelen, platte bomen en allemaal vreemde wezens. Zou die vreemde plek de maan zijn? Of toch een andere plaats? En vinden ze de ballon van Leo nog terug? Dat zullen we niet verklappen. Wat we wel kunnen vertellen is dat het een spannend en leuk boekje is (niveau AVI E4)

Koop Weerwolfraket, het nieuwste boek van Dolfje Weerwolfje

Op zoek naar meer lees inspiratie, neem dan snel een kijkje bij mijn boekreviews.

*Voor dit artikel heb ik een review exemplaar ontvangen, maar dit heeft geen invloed op de recensie

One Reply to “Weerwolfraket, nieuwste boek van Dolfje Weerwolfje”

  1. Ooooh, da’s eentje voor onze Louis, die is zot van deze verhaaltjes en vooral als Leo vaak komt opduiken, dan begint hij op voorhand al te lachen, wat voor gekke praat die Leo weer gaat uitspreken. Dankjewel voor de inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.