Dog man is een razend populaire boekenreeks. Ondertussen hebben wij de hele reeks in huis want zoonlief is echt fan. Elk boek wordt meteen verslonden. Ondertussen is het 10de deel op de markt, Moeders mooiste.

Moeders mooiste

Na deel 9: Misdaad en Blaf hebben we nu oook het 10de deel van de reeks gelezen, Moeders mooiste. Het verhaal is weer al te gek en bestaat uit verschillende verhaallijnen.

Dog man die raakt gewond en moet een kraag om zijn hals zodat hij niet op het verband zou kauwen. Iedereen lacht hem uit maar Kleine Karel maakt al snel nieuwe robo-tastische kraag voor hem. Ondertussen zoekt baas een manier om de verpleegsterdame het hof te maken.

In een andere verhaallijn geeft Karel een interview over hoe hij ooit de gemeenste kat ter wereld werd en waarom hij eigenlijk zijn lever gebeterd heeft. Hij wordt constant gestoord door Kleine Karel en Mollie die kaka pipi grapjes en liedjes maken.

Opa Karel vind een manier om te ontsnappen uit de Kattenbak en veroorzaakt per ongeluk weer eens een aanval op de stad. Vervolgens komen alle verhalen samen en overheerst de liefde. Wat ik hiermee bedoel, ontdek je makkelijk in het nieuwste boek in de Dog man reeks, moeders mooiste.

Onze mening

Zoonlief vind Moeders mooiste weer een super boek, helemaal in lijn met alle andere boeken uit de reeks. Hij blijft fan en kijkt al uit naar een volgend avontuur. Het goede nieuws, deze komt er ergens in maart/april 2023, iets om naar uit te kijken dus.

Persoonlijk vind ik dat er in dit boek minder tekst staat dan in de voorbije boeken, veel pagina’s met enkel afbeeldingen en actie. Op zich wel fijn voor kinderen maar ik miste het lezen hier wel een beetje. De humor in dit boek maakte dit voor mij weer helemaal goed en ik ben super fan van de eerste kus-o-scoop, ’s werelds meest amoureuze animatie techniek.

Op zoek naar meer lees inspiratie, neem dan snel een kijkje bij mijn boekreviews.

*Voor dit artikel heb ik een review exemplaar ontvangen, maar dit heeft geen invloed op de recensie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.