In oktober brachten we een bezoek aan Duinrell in Wassenaar, we logeerden samen met onze familie in een grote duingalow en hebben ons vermaakt in Duinrell en Tikibad.

Overnachten

Normaal zijn wij niet het type mensen om te overnachten in een vakantiepark of pretpark. Meestal kiezen we iets in de buurt en verkennen we nog wat de omgeving. Dit keer besloten we om het anders te doen omdat de familie hier goede ervaringen had.

Overnachten bij vakantiepark Duinrell heeft zeker voordelen. Wanneer je niet in de buurt woont, zoals bij ons wel het geval is, heb je zo toch voldoende tijd om het attractiepark Duinrell te bezoeken. Je mag namelijk in het pretpark op de dag van aankomst, de dag van vertrek en alle dagen daar tussenin.

Duingalow

Bij het overnachten kan je kiezen om te logeren in een duingalow, lodgetent of op de camping. Wij hebben even getwijfeld tussen een lodgetent en een duingalow en het werd de laatste omdat er in het huisje een sauna was. Wij hadden het geluk dat deze in de badkamer van onze kamer was, even lekker tot rust komen wanneer iedereen al in bed was.

Er zijn ook parkeerplaatsen voorzien bij de duingalow, ideaal zo sta je lekker dichtbij en hoef je niet te betalen op de parking (behalve dan als je na het uitchecken nog in het park wil).

Duinrell attractiepark

Naast Tikibad is het attractiepark de hoofdreden om naar Duinrell te gaan natuurlijk. Het is een eerder klein attractiepark maar er zijn wel heel wat attracties te vinden, waarvan de meesten ook voor jongere kinderen kunnen. De openingsuren zitten wel wat gek in elkaar, zo sluit het park al vrij vroeg en opent het vrij laat, zeker op een Belgische vakantie maandag.

Naast de attracties is er ook nog een grote speeltuin, golfbaan, … en de favoriet van ons gezelschap een arcade met leuke spelletjes. Als je er bent moet je zeker Tikibad bezoeken.

Vakantiepark

Wanneer het park niet open is, moet je jezelf niet opsluiten in het huisje natuurlijk. Er valt nog vanalles te beleven, zo is er een supermarkt waar je alles kunt kopen wat je nodig hebt om gezellig te koken met je gezelschap.

Je kan nog spelen in de arcade, bowlen, lekker gaan eten of even chillen met een drankje in de pub.

Duinrell prijzen en openingsuren

Wil je ook een bezoekje wil brengen aan Duinrell, dan kan je dit boeken via de website. Bekijk wel de openingsuren van het attractiepark en Tikibad, want die variëren van seizoen tot seizoen.

Op zoek naar meer leuke uitstapjes met kinderen? Lees dan hier onze ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.