Ik hou erg van gepersonaliseerde spullen, ik heb graag iets unieks. Op die manier heb ik al heel wat gemaakt met mijn webkonijn-worteltje op, cadeaupapier, stofjes, stickers, prints … wat ik nog niet had was een gepersonaliseerd hoesje.

Altijd met een foto?

Vaak wanneer men het over gepersonaliseerde hoesjes heeft, zie je ook een telefoonhoesje met foto terug komen. Hoewel er zeker een markt voor is (want geef toe, het is wel erg leuk om je geliefden steeds te kunnen zien), hoeft dit misschien niet altijd zo te zijn. Daarom koos ik ervoor om toch weer met mijn wortel aan de slag te gaan, al twijfelde ik om ook een andere tekening te gebruiken. Alleen, dit had ik al eens gedaan, voor moederdag vorig jaar. Als geschenk voor mijn mama, een hoesje met een tekening van zoonlief.

Moederdag oma gsm

Hoesje voor een smarthphone?

Wanneer men denkt aan een gepersonaliseerd hoesje , denk men ook al heel snel aan een telefoonhoesje. Zo’n (dan wel niet gepersonaliseerd) hoesje voor mijn smartphone had ik eigenlijk al en ik ben er best ook tevreden van. Een laptop sleeve, dat had ik dan weer nog niet. Terwijl ik zowel voor mijn werk als thuis veel bezig ben met een laptop. Eigenlijk mag dit dan toch niet ontbreken.

Dus ik koos ervoor om een laptop sleeve te bedrukken met mijn worteltje. Ik keek er dan ook erg naar uit nadat ik het bestelde. Helaas was het deze keer niet zo snel, wegens problemen bij de productie heb ik toch een week of 2 moeten wachten.

Wat vind ik ervan?

Ik ben uiteraard super blij met mijn gepersonaliseerde sleeve, over het ontwerp heb ik zeker geen klagen, haha. Het enige jammere is dat ik bij kleuren enkel zwart kon kiezen en dat er maar 1 van de twee kanten bedrukt kon worden. Aan beide kanten bedrukken was een leuke meerwaarde geweest, zeker wanneer je werkt met een patroon. Voor een foto is eenzijdig misschien wel logischer of minder vreemd.

Sleeve

Anyway, ik kan niet klagen, het is een handig dingetje, ik had me er al veel eerder eentje moeten aanschaffen!

Give away

Wil jij ook graag zo’n toffe sleeve voor jezelf of iemand anders? Misschien wel het ideale last minute geschenk voor kerst of nieuwjaar? Of gewoon zomaar, tussendoor.  Dat kan want ik mag  namelijk een sleeve weggeven.

Wat moet je hiervoor doen?

Laat in een reactie hieronder, op facebook of op instagram weten dat je meedoet en wie jij zo’n originele laptop sleeve gunt.

Daarnaast zou ik het leuk vinden (niet verplicht) als je:

Deelnemen kan tot en met 5 januari 2019. De dag na afloop verwittig ik de winnaar per mail of een privé bericht via social media , laat dus zeker een geldig e-mail adres achter. Zo niet, wordt een andere winnaar gekozen. Over de uitslag van een give away wordt geen discussies gevoerd.

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

8 Replies to “Hoesje personaliseren, niet enkel voor een smartphone + give away

  1. Ik doe mee voor mezelf, mag dat ook? Want ik kan wel een sleeve voor de laptop gebruiken. Handig voor het nieuwe jaar.

  2. Ik doe heel erg graag mee voor mijn zoon. Die zijn laptop volgend jaar mee naar school moet op het MBO! Nu maar duimen voor hem!

  3. Wat leuk zeg, die wortels. Ik maak graag kans. Ik wil mijn mantelzorgster dan blij maken met zo’n super leuk kado. Dat verdient ze.

  4. Ik wil meedoen voor mijn man omdat hij jarig is geweest en hij krijgt van de kinderen binnenkort nog een verrassingsfeest. Dit is dan een superleuk cadeau en de kinderen kiezen vast een leuk ontwerp…kan hij straks hip naar zijn werk:-)

  5. Ik doe heel graag mee, mijn oudste dochter studeert bijna af, wat is er dan leuker dan zoiets geweldigs vastleggen op een hoes voor de ipad of laptop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.