Een stempel van mijn worteltje, iets wat al een heel eind door mijn hoofd speelt. Ik heb al gezocht naar een geschikte workshop om er zelf een te leren maken, maar tot nog toe nog geen gevonden.

Waarom

Je hebt het waarschijnlijk al opgemerkt, maar het worteltje uit mijn logo gebruik ik voor zowat elke DIY zoals het (laten) printen van een stofje tot het etsen van een glas. Dat worteltje is mijn trademark en ik ben er trots op!

Wortelglas

Daarnaast ben ik op de achtergrond bezig met een nieuw projectje waarbij zo’n stempel echt wel van pas kan komen. Meer vertel ik jullie er voorlopig nog niet over, die verrassing zal snel genoeg duidelijk worden.

DIY

Zoals daarnet aangegeven, was mijn eerste idee om zelf een stempel te maken. Ik vond geen workshops en was onzeker om zelf aan de slag te gaan met een cameo of linoleum. Ik stelde het steeds weer uit om het te proberen omdat de kans op falen en een niet goed werkende, stempel te groot was. Al zou het wel een leuke DIY blogpost kunnen opleveren.

Professionele stempel

Het lot besloot me een handje te helpen en ik leerde de professionele stempelproducent bureaustempels kennen. Tot mijn grote verbazing bieden ze zelfs eco stempels aan. Ik wist zelfs niet dat zo iets bestond, maar het spreekt me wel aan en ik besloot toen ook zo’n stempel te laten maken.

Deze Colop green line stempels zijn gemaakt van 65 tot 80% gerecycleerde kunsstof en je kunt het inktkussentje vervangen zonder een volledig nieuwe stempel te moeten kopen. Ik wist dus meteen dat dit wel binnen mijn filosofie zou passen en was dolenthousiast om er eentje te proberen. Yep, dit zou geen DIY -fail gaan worden zoals die keer dat ik matching t-shirt en een niet bruikbare parkeerschijf gemaakt heb.

Mijn stempel

Ik werkte dus mijn logo uit, stuurde het in en dezelfde dag kwam de stempel al mijn richting uit. Een aantal dagen later vond ik hem al terug in mijn brievenbus.

Stempel print

Trots dat ik ben dat ik nu ook mijn trademark overal op kan gaan drukken!

Wat vinden jullie van het resultaat? Zijn jullie al benieuwd waarvoor ik hem zal gebruiken?

One Reply to “Mijn logo op een stempel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.