Zomer, niets leuker dan een terrasje doen. Dat is nog veel leuker wanneer de kinderen volop kunnen spelen terwijl de ouders lekker genieten van de rust. Wij zijn fan van Speelveld zomerbar, de ideale go to om lekker te relaxen als ouder en lekker wil spelen voor kinderen.

Speelveld zomerbar

Speelveld was de voorbije zomers te vinden als pop-up bar aan de Sint-Pietersplas in Brugge. Vorig jaar zijn ze verhuisd naar Damme, aan de voormalige legerkazernes van Sijsele waar ook Binnenpret (van dezelfde organisator) plaatsvond. Het is een leuke en verrassend groene setting waar kinderen zich buiten volop kunnen vermaken. Je vind er allerhande leuke klimrekken, boomhutten, hangmatten, glijbanen, springkastelen … maar ook voldoende zithoekjes (en parasols) voor papa en mama.

Je kan er ook dit jaar elke woensdag, zaterdag en zondag terecht, en dit deze keer zijn de speeltoestellen weer anders, extra leuk!. Vaak organiseren ze themadagen/thema weekends, dus het loont dus zeker om hun facebook pagina in de gaten te houden.

Ik kan alvast zeggen, zoonlief en zijn neefje zijn nog steeds fan van het speelconcept. Mijn man en ik vinden het een heerlijke plaats om lekker in de zon te genieten, mijn aanrader: rosé bier. En als je eens geen zin hebt om te koken of gewoon te lang blijft plakken omdat het zo gezellig is, je kan er zelfs pizza krijgen. Wat het extra leuk maakt, deze uitstap met kinderen is gratis! (behalve dan je consumpties, maar de prijzen zijn echt democratisch).

Op zoek naar meer leuke uitstapjes met kinderen? Lees dan hier onze ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.