Ik had eindelijk heerlijk ruikende was. Helaas stopte ik met het gebruik van de wasparfum omdat het mij toch wat te duur werd en ik het zelf niet meer rook. Enige tijd later besloot ik dus toch eens een nieuw merk Horomia uit te proberen. Hoe bevalt me dat?

Geen wasparfum meer?

Ik was zo blij met mijn heerlijk ruikende was door het gebruik van wasparfum, toch besloot ik te stoppen met het gebruik ervan. Hoe komt dat?

  • Het was moeilijk te doseren omdat er geen doseerdop was.
  • Ik rook het zelf niet meer, komt dat omdat ik aan de geur gewoon was geraakt of omdat je het echt niet rook? Volgens mijn omgeving het laatste.
  • Het was duur in gebruik, vooral omdat mogelijks toch wat teveel gebruikte (omdat ik het zelf niet rook in mijn kleding).

Ik schakelde over naar een wasverzachter, die best wel lekker rook. Maar ook hier bleef ik op mijn honger zitten, ik miste die heerlijk frisse geur van mijn handdoek wanneer ik uit de douche kwam.

Horomia wasparfum

Toen zag ik dat Wasparfum Beesd ook andere merken wasparfum had. My god, ik wist zelfs niet eens dat er zoveel verschillende soorten wasparfum bestonden. Zij verkopen alvast 2 merkjes: Horomia en Le essenze di Elda. Ik probeerde een proefpakket van Horomia.

Wasparfum

Wat ik extra leuk vind is dat de wasparfum is 100% parabenen-, nikkel en dierenproefvrij is.

Wat is wasparfum?

Het verschil tussen wasparfum en wasverzachter is de werking ervan. Daar waar wasverzachter hoofdzakelijk gemaakt is om de was zachter te maken, en bijkomstig gewoon lekker ruikt. Is het idee achter een wasparfum dat deze meer geur afgeeft en de was lekker doet ruiken. Daarnaast blijft de geur ook langer hangen in het wasgoed waardoor het een paar weken later nog lekker fris ruikt. Jammer dat ik de geur niet kan meesturen in mijn blogpost, je zou versteld staan!

Je kunt de wasparfum doseren in het wasverzachterbakje, normaal is het zo’n flesje van 10ml maar Horomia is zo zuinig dat een half flesje volstaat en toch een intense geur brengt aan je wasgoed. Indien je de was in de droogtrommel stopt, kan je enkele druppeltjes wasparfum sprenkelen op een droogbal of doekje om zo de geur ook extra te benadrukken.

koop alvast jouw proefpakket van Horomia.

De prijs van deze wasparfum komt min of meer overeen met de andere die ik reeds gebruikte maar ze is een pak zuiniger in gebruik. Mijn plan is nu om meerdere geurtjes af te wisselen en bij een grote fles gebruik te maken van doseerdopjes om geurenblindheid te voorkomen.

Mijn favoriete geurtjes uit het proefpakket:

  • Vento d’oreinte
  • Vaniglia e mira
  • Gold argan

Wist je dat je wasparfum ook nog voor andere toepassingen kunt gebruiken?

Doe een paar druppels op wattenstaafje of een watje in de stofzuiger en je hele huis ruikt lekker fris! Ook een dopje in het water om te poetsen laat een lekkere geur achter in je huis, net alsof je pas de was deed.

Houden jullie ook zo van de zalige geur van versgewassen handdoeken of lakens en wil je ook eens de wasparfums van Horomia proberen? Het goede nieuws is dat wanneer jij een bestelling plaatst bij wasparfum beesd, dan krijg je met de kortingscode webkonijn21 een korting van 2.5euro op je aankoop. Hoe leuk is dit niet?

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.