Na jaren overwegen en uitstellen, willen en niet durven, vier ik vandaag graag samen met jullie de lancering van mijn web(konijn)shop. Je vind in mijn webshop allerhande spulletjes die ik zelf ontworpen of gemaakt heb zoals wenskaarten, mijlpaalkaarten tot haakwerkjes. Ik vind het gewoon te leuk om deze zaken enkel voor mezelf te houden en hoop ook anderen blij te kunnen maken met mijn creaties.

Ik ben er al even mee bezig en eigenlijk is het ook al lang klaar. Ik stelde de start steeds weer uit omwille van 1001 redenen zoals vakantie, verbouwingen, drukke periode op het werk … Misschien onbewust omdat ik bang ben dat het niet zal werken?

Maar nu is het dus officieel: ik ga ervoor! En we zien wel wat het geeft. Ooit moet je die stap durven zetten en vandaag zet ik die stap in het onbekende. Spannend!

Wie weet, misschien bevalt het me en komen er af en toe nog wel wat nieuwe zaken bij, ik denk er bijvoorbeeld aan om nog een extra kinderboek uit te gaan geven als er interesse voor zou zijn. Een ding is alvast zeker, ik heb er heel veel zin in.

Taart en geschenkjes

Een feest is pas een feest als er taart en geschenkjes zijn. Helaas kan ik de taart niet naar jullie opsturen, deze smul ik lekker zelf op.

Taartje

Geschenkjes kan ik jullie wel bieden, daarom geef ik ook een en ander weg om de lancering van mijn online winkeltje te vieren.

De eerste klant die iets koopt in de webshop, krijgt van mij iets unieks. Die persoon mag van mij iets kiezen wat ik speciaal voor hen ontwerp en niemand anders zal hebben: een gedicht op basis van een eigen verhaal, een mijlpaalkaart volgens eigen wensen (misschien eentje dat je graag wil maar nergens kan vinden), een wenskaart … Deze stuur ik dan digitaal naar je op zodat je dit zelf kan (laten) printen.

Ben jij niet die eerste gelukkige. Niet getreurd, je valt niet uit de boot hoor! Iedereen die iets koopt in de webshop gedurende de eerste week, krijgt van mij een feest-bulldog kaart gratis bij het pakketje.

BirthdayDog

Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn productjes vinden. Als er nog zaken zijn die jullie graag zien verschijnen in de webshop, laat me maar iets weten, ik sta open voor ideetjes en creatieve uitdagingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.