Vorig jaar maakte ik leuke ontwerpen voor complimentenkaarten. De werken in onze bureau zijn afgerond en het is bijna weer complimentendag. De ideale gelegenheid om mijn motiverende kaartjes uit te zetten op mijn bureau, hoe kan dit beter dan in een leuke houder?!

Lego houder bureau

Houder in hout

Mijn initiële plan was om een fotohouder te maken in hout, bijvoorbeeld van de spijlen van het toenmalige babybedje van ons zoontje. Ik ging daar vorige zomer zeker werk van maken, maar het is er nog niet van gekomen. Hopelijk lukt het me deze zomer wel. Wanneer het zover is, zie je het hier zeker voorbijkomen en deel ik de how-to met jullie. Zo kan je zelf ook aan de slag.

Lego

Deze maand zag ik bij ElsaRblog een leuk alternatief voor een houten fotohouder maar dan in lego. Wat heeft ze dit leuk gevonden. Ik vond het zo’n eenvoudig en tof idee dat ik er zelf mee aan de slag wou. In no time heb je een toffe houder voor je foto’s of complimentenkaartjes.

LegohouderElsaRblog

Download de complimentenkaartjes printables. De kaartjes zijn ook beschikbaar via de print on demand service waardoor je zelf niet aan het printen moet.

Je kan er ook nog eens extra details op aanbrengen om het extra origineel te maken. Denk aan een ventje die het kaartje ondersteunt of andere lego attribuutjes…

Bij deze gaat mijn favoriete linkparty badge deze maand naar ElsaRblog, al was het een moeilijke keuze want het legoboardgame van Villa speelmama vind ik ook super tof!

Deelname Lego gezelschapsspel

Benieuwd naar de favorieten van de collega’s? Neem dan zeker eens een kijkje op de kanalen van Mama duizendpoot, ElsaRblog en MelDIY.

Ben je al klaar voor de linkparty volgende week? Het thema is “strijkkralen” en ik heb iets super leuk in petto!

4 Replies to “Houder voor foto’s of kaartjes, mijn linkparty favoriet van deze maand

  1. Hi Emmy,
    Wat gaaf dat jij mijn project hebt gekozen als favoriet♥
    Ben er helemaal blij mee. Ziet er ook superleuk uit met complimentenkaarten. Echt top! Bedankt!
    Ik heb mijn badge al geplaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.